Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

biomedicinsk teknik

Efter at tjene en bachelor-grad, kan eleverne vælge at indtaste deres karriere straks, eller de kan vælge at forfølge masteruddannelser. Mens nogle karriereforløb kræver grader på dette niveau, mange studerende vælger at tjene deres herres på grund af de fordele, det giver.

Hvad er en MSc i biomedicinsk teknologi? Dette felt kombinerer videnskaber biologi og teknik til at forfølge visse sundhedsmæssige fordele. Studerende vil være parat til at fortsætte forskningen i kunstige organer, lemmer og andre kropsdele. Programmer i biomedicinsk teknik omfatter typisk klasseværelset arbejde samt hands-on laboratoriearbejde. Kurserne er normalt taget i biologiske videnskaber, biomaterialer, teknik og mekanik.

De, der vælger at forfølge en karriere i biomedicinsk teknik ofte har mulighed for at indtaste et felt, der gør verden til et bedre sted.At have en kandidatgrad kan gavne disse personer ved at hjælpe dem med at opnå højere positioner og forhånd gennem deres karriere hurtigere.

Som med enhver anden grad, udgifter til at tjene en MSc i biomedicinsk teknologi afhænger af mange faktorer. Skolen og specifikke program, du vælger, samt længden og land studietid vil alle indflydelse omkostninger. Det er klogt at gøre grundig forskning inden du tilmelder dig.

Den mest almindelige anvendelse af en Master of Science i Biomedical Engineering er i forskningen. Som videnskabsmand, er det muligt at finde arbejde i laboratorier udvikle og designe de medicinske maskiner, der vil gavne menneskeheden. Det er også almindeligt for kandidater til at fortsætte deres uddannelser og indtaste medicinske skoler. Det er muligt at arbejde i en terapi team til at hjælpe patienter tilpasse sig deres proteser.

Hvis du er interesseret i at hjælpe fremme vores forståelse af biomedicinsk teknologi, overveje at indtaste et biomedicinsk teknik program.For at komme i gang med din uddannelse, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere

Master of Science i ingeniørfysik - biomedicinsk teknik

University of Central Oklahoma
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Edmond

Denne hovedform er udformet således, at dets kandidater kan komme ind i industrien / regeringen som praktiserende ingeniører eller forfølge forsknings- og undervisningskarrierer med offentlige og / eller akademiske institutioner. Hovedingen giver også avanceret studie inden for biomedicinsk teknik med vægt på biomedicinsk instrumentering, biomekanik og medicinsk billeddannelse, for studerende, der har til hensigt at forfølge en ph.d. grad i biomedicinsk teknik eller relaterede felter. [+]

Denne hovedform er udformet således, at dets kandidater kan komme ind i industrien / regeringen som praktiserende ingeniører eller forfølge forsknings- og undervisningskarrierer med offentlige og / eller akademiske institutioner. Hovedingen giver også avanceret studie inden for biomedicinsk teknik med vægt på biomedicinsk instrumentering, biomekanik og medicinsk billeddannelse, for studerende, der har til hensigt at forfølge en ph.d. grad i biomedicinsk teknik eller relaterede felter.

For yderligere information om MSc i ingeniørfysik, klik her .

Afgangskrav

Den studerende kan vælge enten ikke-afhandlingen eller afhandlingen. Afhandlingsopsætningen kræver indsendelse og offentlig forsvar af en acceptabel afhandling baseret på uafhængige forskningsaktiviteter.... [-]


MSc i biomedicinsk teknik

Eindhoven University of Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Eindhoven

Biomedicinsk teknik er en forholdsvis ny disciplin, der er up-and-coming. Moderne teknologi er blevet en uløselig del af medicin og sundhedspleje. Det betyder, at der er et stigende behov på både teknologiske og sundhedssektoren side for folk med en forståelse af stadig mere komplekse biomedicinske problemer. [+]

Biomedicinsk teknik er en forholdsvis ny disciplin, der er up-and-coming. Moderne teknologi er blevet en uløselig del af medicin og sundhedspleje. Det betyder, at der er et stigende behov på både teknologiske og sundhedssektoren side for folk med en forståelse af stadig mere komplekse biomedicinske problemer.

Profil af den biomedicinske ingeniør

Biomedicinske ingeniører er specialiseret i at løse teknologiske problemer, der kræver en forståelse af, hvordan den menneskelige krop fungerer. De kombinerer en viden om de syntetiske og analytiske metoder i fysik og kemi, beregningsmetoder for matematik, og måle- og kontrolsystemer elektroteknik med en grundig medicinsk og biologisk fundament.... [-]


Kandidatuddannelsen i Digital Sundhed og Biovidenskab: Bioinformatik

University of Turku
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Turku

Kandidatuddannelsen i digital sundhed og biovidenskab tilbyder omfattende uddannelse i moderne biovidenskab og digital sundhedsteknologi. [+]

masters.utu.fi

EKSTENSIV CROSS-DISCIPLINARY TRAINING FOR FREMTIDIGE EXPERTER!

Kandidatuddannelsen i digital sundhed og biovidenskab tilbyder omfattende uddannelse i moderne biovidenskab og digital sundhedsteknologi.

Kandidatuddannelsen i Digital Health and Life Sciences tilbyder omfattende uddannelse lige fra molekylære interaktioner til enkeltpersoner og samfund. Bioinformatik er et af de fire spor, der tilbydes af programmet. Andre spor i programmet er Health Technology, Medical Analytics og Health Internet-of-Things, og Molecular Systems Biology.

De studerende, der tager udgangspunkt i dette tværfaglige program, har erhvervet videnskabelige og analytiske færdigheder, ekspertise inden for nutidsteorier og up-to-date teknologier samt praktiske færdigheder, herunder teamwork, lederskab og interpersonelle færdigheder i et internationalt miljø. De erhvervede metodologiske færdigheder og avanceret viden giver eleverne mulighed for at fortsætte deres karriereveje i akademi eller industri.... [-]


Master of Biomedical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Belgien Leuven + 1 mere

[+]

Den studerende har en interesse i medicin og i bidragene fra teknologi til medicinsk behandling og sundhedspleje generelt.

Kompetencen til at omsætte teknisk viden i design og produktion af medicinsk udstyr og processer Kompetencen til at anvende teknisk viden til fremme af videnskab og teknologi, både i en akademisk sammenhæng og i en industriel sammenhæng Management færdigheder og kompetencer til at fungere som en integrator mellem ingeniørvidenskab og medicinsk / klinisk videnskab og praksis.

Biomedicinsk teknik er en hurtigt voksende sektor, ses af en stigning i antallet af arbejdspladser og virksomheder. Master of Science i Biomedical Engineering blev oprettet for at imødekomme øgede behov for sundhedsydelser i vores samfund. ... [-]


Master of Science i Biomedical Engineering

International Accelerator
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Boston

Mange biomedicinske ingeniører, især dem, som arbejder i forskningslaboratorier, har brug for en kandidatgrad. Master of Science i Biomedical Engineering giver de studerende og praktiserende ingeniører med teoretisk og praktisk erfaring er nødvendig for at lykkes. [+]

biomedicinsk teknik

Institut for Biomedicinsk Teknik tilbyder avanceret undersøgelse for grader af Master of Science i Biomedical Engineering, og dr.phil i Biomedical Engineering.

En kandidatgrad i biomedicinsk teknik kan forbedre dine karrieremuligheder eller forberede dig til yderligere succes i den akademiske verden.

Vores kandidater er forberedt til akademisk, klinisk eller industriel forskning og udvikling i: Basic Research in Udviklet vævsmodel Systems, Diagnostic Bioimaging og sensorsystemer, eller Terapeutisk og Reparative Neurotechnology.

Master of Science i biomedicinsk teknik

Mange biomedicinske ingeniører, især dem, som arbejder i forskningslaboratorier, har brug for en kandidatgrad. Master of Science i Biomedical Engineering giver de studerende og praktiserende ingeniører med teoretisk og praktisk erfaring er nødvendig for at lykkes.... [-]


Master of Bioscience Engineering: Human Health Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Belgien Leuven + 1 mere

Vores tværfaglige Master of Bioscience Engineering: Human Health Engineering Program (HHE) er dedikeret til uddannelse af den næste generation af eksperter inden for human health engineering. Som studerende vil du udvikle en unik profil, der overskrider traditionelle disciplinære grænser og kombinerer viden om den sunde menneskes krop og sindbiologi med tekniske færdigheder. Efter eksamen har du viden og færdigheder til at udvikle nye kreative teknologier med det formål at forbedre vores livskvalitet. HHE tilbyder et unikt program og en uddannelsesmæssig vision med fokus på teknologi til raske mennesker. Mens mange programmer inden for biomedicinsk teknologi tilbydes i Belgien og i udlandet, er HHE det første og eneste program, der tilbydes på engelsk, der anvender den unikke kombination af human fysiologi og ingeniørarbejde på en bred vifte af områder for sunde mennesker. [+]

Vores tværfaglige Master of Bioscience Engineering: Human Health Engineering Program (HHE) er dedikeret til uddannelse af den næste generation af eksperter inden for human health engineering. Som studerende vil du udvikle en unik profil, der overskrider traditionelle disciplinære grænser og kombinerer viden om den sunde menneskes krop og sindbiologi med tekniske færdigheder. Efter eksamen har du viden og færdigheder til at udvikle nye kreative teknologier med det formål at forbedre vores livskvalitet.

Hvad er Master of Bioscience Engineering: Human Health Engineering handler om?

HHE tilbyder et unikt program og en uddannelsesmæssig vision med fokus på teknologi til raske mennesker. Mens mange programmer inden for biomedicinsk teknologi tilbydes i Belgien og i udlandet, er HHE det første og eneste program, der tilbydes på engelsk, der anvender den unikke kombination af human fysiologi og ingeniørarbejde på en bred vifte af områder for sunde mennesker.... [-]


Master of Science i biomedicinsk teknik

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år September 2019 USA Washington + 1 mere

MBM-programmet er et program designet til at forberede eleverne til at anvende tekniske principper relateret til problemer inden for medicin og biologi, at forstå og model levende systemer, og at samle medicinske systemer og enheder. [+]

Programoversigt

MBM-programmet er et program designet til at forberede eleverne til at anvende tekniske principper relateret til problemer inden for medicin og biologi, at forstå og model levende systemer, og at samle medicinske systemer og enheder.

Programmet er højt tværfagligt, hvor studerende vælger fra en bred vifte af studieområder på universitetet. Fakultetets kernekompetencer omfatter kræftbehandling, fysioterapi, kardiologi, sensorer, mikroskopisk mikroskopi, medicinsk billedbehandling og billedanalyse, genetisk optik, robotik og ultralydsapplikationer inden for medicin.

Både kandidatuddannelser og ph.d.-uddannelser undervises på hovedcampusen og giver fuld adgang til College of Medicine, Milken Institute of Public Health og George Washington Hospital. Denne interaktion støttes i samarbejde med nærliggende forskningsfaciliteter, herunder det nationale barndoms sundhedssystem og føderale agenturer som FDA og National Institutes of Health (NIH).... [-]


Master of Science (MSc) i biofabrication

University of Bayreuth
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2019 Tyskland Bayreuth

Biofabrication er en ny teknologi inden for medikoteknik. Især er additive produktionsprocesser (såsom 3D-print) forventes at bidrage væsentligt til den teknologiske udvikling på kort sigt - og så er biofabrication. Den internationalt orienterede kandidatuddannelse Biofabrication er tværfaglig i naturen, som repræsenterer en ingeniør pensum i skæringspunktet mellem teknologi, kemi, materialevidenskab, biologi og medicin. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde i et forskningsområde på forkant af medicinsk innovation. Studerende profitere fra vores bekvemt placeret centrale laboratorier, herunder på Bayreuth Center for Materials Science & Engineering (ZMW, KFB) og ved den nye bayerske Polymer Institute. [+]

Biofabrication er en ny teknologi inden for medikoteknik. Især er additive produktionsprocesser (såsom 3D-print) forventes at bidrage væsentligt til den teknologiske udvikling på kort sigt - og så er biofabrication. Den internationalt orienterede kandidatuddannelse Biofabrication er tværfaglig i naturen, som repræsenterer en ingeniør pensum i skæringspunktet mellem teknologi, kemi, materialevidenskab, biologi og medicin. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde i et forskningsområde på forkant af medicinsk innovation. Studerende profitere fra vores bekvemt placeret centrale laboratorier, herunder på Bayreuth Center for Materials Science & Engineering (ZMW, KFB) og ved den nye bayerske Polymer Institute.... [-]


MSc i biomedicinsk teknik

Politecnico di Milano
på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Milan

MSc programmet i Biomedicinsk Ennginneering giver eleverne en ingeniøruddannelse anvendt til det medicinske og biologiske miljø. Den uddannelsesmæssige vej er beregnet til at uddanne studerende i design af biomedicinsk udstyr, udstyr, materialer og procedurer og at give en korrekt introduktion til styringen af ​​biomedicinske teknologier i virksomheder og sundhedsorganisationer. [+]

Mission og mål

Programmets særlige tværfaglige struktur gør det muligt at udvikle en stærk viden inden for elektronik og informatik inden for mekanisk, kemisk og materiel teknik og fremmer integrationen af ​​tekniske studier med biovidenskab, biologi, fysiologi og medicin. Programmet er undervises på engelsk.

Programmet har 4 vejledninger (udover muligheden for at udvikle en personlig vej med nogle begrænsninger):

Klinisk Engineering Elektroniske teknologier Biomekanik og Biomaterialer Cell, væv og bioteknologi [-]

Biomedicinsk Engineering (MS)

New Jersey Institute of Technology
på universitet September 2019 USA Newark

Masteruddannelsen i biomedicinsk teknik ved NJIT understreger anvendelsen af ​​principper og praksis inden for ingeniørvidenskab, videnskab og matematik til løsning af kliniske problemer inden for medicin. NJIT giver eleverne mulighed for at tilpasse deres program for at imødekomme deres karrierebehov; de kan vælge klasser i medicinsk billedbehandling, vævsteknik, design af ortopædiske implantater og medicinsk instrumentering. [+]

Oversigt

Masteruddannelsen i biomedicinsk teknik ved NJIT understreger anvendelsen af ​​principper og praksis inden for ingeniørvidenskab, videnskab og matematik til løsning af kliniske problemer inden for medicin. NJIT giver eleverne mulighed for at tilpasse deres program for at imødekomme deres karrierebehov; de kan vælge klasser i medicinsk billedbehandling, vævsteknik, design af ortopædiske implantater og medicinsk instrumentering.

mål

Kandidatstuderende i NJITs biomedicinske program forventes at yde væsentlige bidrag til forskning inden for deres studieområde, samtidig med at de forbereder sig på at blive ledere i den akademiske verden, industrien eller regeringen. Kandidater fra vores program er med succes engageret i udøvelse af biomedicinsk teknik inden for industri, akademi og regering.... [-]


MSc i biomedicinsk teknik

Graz University of Technology (TU Graz)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2019 Østrig Graz

Den langvarige forventede levetid for mennesker fører til enorme omkostningsstigninger i sundhedssektoren. Dette øger behovet for at finde nye løsninger til effektiv, sikker og omkostningseffektiv sundhedspleje. [+]

Den langvarige forventede levetid for mennesker fører til enorme omkostningsstigninger i sundhedssektoren. Dette øger behovet for at finde nye løsninger til effektiv, sikker og omkostningseffektiv sundhedspleje. Takket være den samtidige hurtige udvikling af tekniske muligheder er medicinsk teknikere i stand til at udvikle forbedrede diagnostiske og terapeutiske løsninger, teknisk implementere dem og, effektivt og økonomisk, gøre dem tilgængelige. Inden for medicinsk teknologi udvikler du tekniske løsninger til fremtidens medicin. I kandidatuddannelsen Biomedicinsk Engineering ved TU Graz uddyber du din grundlæggende viden fra bacheloruddannelsen og specialiserer sig i 5 lovende områder inden for medicinsk teknologi.... [-]


MSc i biomedicinsk teknik

Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Danmark Lyngby

Den Biomedical Engineering Programmet fokuserer på udformningen af ​​fremtidige diagnostiske og behandlingsmetoder på sygehusene og i marken. [+]

Den Biomedical Engineering Programmet fokuserer på udformningen af ​​fremtidige diagnostiske og behandlingsmetoder på sygehusene og i marken.

Samspillet mellem den menneskelige organisme, teknisk udstyr, og metoder er afgørende for medicin og teknologi.

Vi bliver mere og mere afhængige af avanceret udstyr til patient diagnose og behandling-fx store CT-skannere, PET-scannere til at studere molekylære processer i kræft, samt pacemakere og DNA-chips til at studere genomet.

Biomedical Engineering er et tværfagligt program, der tilbydes af DTU i samarbejde med fakultetet Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet.

fokus Study program

Uddannelsen sigter mod at give kandidatstuderende med ordentlig viden om de kliniske problemer i moderne sundhedssektor, gør dem i stand til at udvikle nye teknologiske løsninger. Derfor uddannelsen dækker både teknik og menneskelige fysiologi kurser, der spænder fra de funktioner af organer på celleniveau at modellere fysiologiske processer i bevægeapparatet.... [-]


Msc i medicinsk teknik: medicinsk billed- og databehandling

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2019 Tyskland Nuremberg

Medicinsk Engineering, gren af ​​studie Medical Imaging og Data Processing [+]

Indholdet af uddannelsen Medicinsk specialisering moduler Engineering kerne moduler Medicinsk Engineering centrale moduler Medicinsk Engineering kernekompetencer (Medicinsk lov, Økonomi og Innovation management) Medicinsk Engineering specialisering moduler Medicinsk Engineering praktiske færdigheder (Academic laboratorium, forskning laboratorium) Fleksibel Budget (Softskills) Kandidatspeciale erhvervsmæssig felter Medicinsk ingeniørvirksomheder Hospitaler forskningsinstitutioner

i felterne udvikling, kvalitetssikring, salg og rådgivning, teknisk service og uddannelse

International Semester (s) i udlandet (kun på tysk) Partner universiteter Det Tekniske Fakultet kvalifikationskrav ... [-]

Mester i biofabrication

Utrecht University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Utrecht

Denne Master 's program vil udstyre dig med en værktøjskasse til at innovere inden for det tværfaglige område Biofabrication. Vi vil give en grundig forståelse samt driftserfaringer af processer såsom 3D bioprinting og andre fabrikation teknologi, biomaterialer, 3D celledyrkning, computermodeller og billeddannelse. [+]

Biofabrication kombinerer avancerede fremstillingsteknikker med biologiske systemer til at forberede designet vævskonstruktioner. Disse kan anvendes til tissue engineering, da 3D in vitro biologiske modeller eller som terapeutiske produkter. Biofabrication er en international, forskningsbaseret kandidatuddannelse omfatter en første år af kurser og forskning på universitetet i Utrecht / UMC Utrecht, efterfulgt af et forskningsprojekt og kurser i Australien i det andet år, på en af ​​to universiteter, der er på forkant med 3D-print til medicinske anvendelser. En EU-subsidieret mobilitetsprogram vil yde økonomisk støtte disse oversøiske udstationeringer. Ved afslutning, kan der opnås en dobbelt grad, både fra Utrecht Universitet og den australske værtsinstitution.... [-]


Kandidatuddannelsen i biomedicinsk videnskab og teknik - Biomaterialer og vævsteknik

Tampere Universities
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Tampere

Dette program giver dig en solid forståelse af udfordringerne relateret til biomedicin og sundhed videnskaber. Du vil blive fortrolig med avancerede teknologier på grænsefladen mellem ingeniørvidenskab og sundhed og have evnen til at udvikle innovative løsninger til at løse disse udfordringer. Du vil være i stand til at demonstrere kritisk tænkning og professionalisme og forfølge en karriere i industrien, et hospital eller fortsætte dine studier til en ph.d.-grad. Du kan også være en naturfødt iværksætter og starte din egen opstart. [+]

Biomedicinsk Videnskab og Teknologi kombinerer ingeniørvidenskab med biovidenskab

Menneskernes behov for mere skræddersyede og omkostningseffektive implantater, udstyr og sundhedsinformatikløsninger vokser.

Den biomedicinske ingeniørindustri er en stadig vigtigere global højteknologisk sektor. I Finland er HealthTech-industrien særdeles stærk. Med fremkomsten af ​​mange små virksomheder vokser områderne biomedicinsk videnskab og teknik hurtigt og tilbyder forskellige karrieremuligheder. Dette program giver dig en solid forståelse af udfordringerne relateret til biomedicin og sundhed videnskaber. Du vil blive fortrolig med avancerede teknologier på grænsefladen mellem ingeniørvidenskab og sundhed og have evnen til at udvikle innovative løsninger til at løse disse udfordringer. Du vil være i stand til at demonstrere kritisk tænkning og professionalisme og forfølge en karriere i industrien, et hospital eller fortsætte dine studier til en ph.d.-grad. Du kan også være en naturfødt iværksætter og starte din egen opstart.... [-]