Ma i musikterapi

SRH University Heidelberg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma i musikterapi

SRH University Heidelberg

Master - Musikterapi

Vores afdeling arbejder tæt sammen med det tyske Center for Musikterapiforskning. Disse er optimale betingelser for at lære det videnskabelige grundlag bag brugsmusikken i helbredelsen af ​​de syge. I vores træningsklinik for musikterapi kan eleverne anvende deres viden i direkte kontakt med patienterne. Vores vigtigste behandlingsmetoder er forskellige, og spænder fra kronisk smerte til justeringsforstyrrelser, tumorer og slagtilfælde. Vi har især specialiseret sig i ambulant behandling af børn med hovedpine, forsinket tale og udvikling, adfærdsmæssige problemer, autisme og tumorer.

Master of Arts (MA) i musikterapi: forskningsprogram

Succesfuld gennemførelse af to-semesters "på hinanden følgende" kandidatuddannelse i musikterapi ved SRH Universitet Heidelberg tildeles den akademiske grad af "Master of Arts (Musikterapi)". Det er åbent for studerende med en statsakkrediteret, otte-semester bachelor-grad - enten Bachelor eller Tysk Diplom - i Musikterapi.

Master of Arts (MA) i musikterapi: klinisk program

Den fire-semester, "ikke-sammenhængende" masteruddannelsen i musikterapi ved SRH University Heidelberg er statsakkrediteret. Dens succesfulde færdiggørelse tildeles den akademiske grad af "Master of Arts (Musikterapi)". Dette spor er åbent for studerende med en mindst seks-semester grad fra et statsakkrediteret college inden for musik / musik, psykologi, medicin, socialpædagogik, specialundervisning, musikterapi eller andre relaterede discipliner.

Vi rammer den rigtige note

Heraf kan du være sikker: vi er altid on-key. Vi indarbejder de seneste forskningsresultater direkte i vores studieprogram, som altid skræddersyes efter de nyeste udviklinger på området.

Vi er det eneste musikterapiprogram i Tyskland, der også tilbyder uddannelse til kvalifikation som børne- og ungdomspsykoterapeut.

Virtuosos på alle instrumenter

Generøse rum og omfattende musikinstrumenter står til din rådighed. Du vil drage nytte af vores moderne multimediefaciliteter, vores computerlaboratorium og veludstyrede foredrags-, seminar- og træningssale.

Akkreditering


Alle studieprogrammer i vores afdeling blev akkrediteret af Akkrediteringsbureauet for uddannelser i Sundheds- og Samfundsvidenskab (AHPGS) og Det Tyske Akkrediteringsråd (DAR) i 2005.


Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
2 - 4 semestre
Fuldtid
Price
Pris
600 EUR
om måneden
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Heidelberg, Baden-Württemberg
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Heidelberg, Baden-Württemberg
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen