Populære kategorier

Populære Health Master

Master i sundhed grader er rettet mod studerende, der ønsker at fremme deres karriere inden for sundhedspleje, det være sig på hospitaler, klinikker, non-profit organisationer eller andre sundhedsorganisationer. Gennem fordybelse i en bestemt sundhedsrelaterede disciplin, Master i sundhedsprogrammer også forberede de studerende til en forskerkarriere, enten i industrien eller på universitetsniveau. Det er almindeligt for praktisk erfaring i en sundhedspleje facilitet eller laboratorium for at være obligatorisk for kandidatuddannelser i sundhedssektoren. Uddannelserne administreres på fuld tid, deltid, online eller fjernundervisning formater. Master i sundhedsprogrammer tilbyder en lang række specialer, såsom medicin, ernæring, management sundhedspleje, psykiatri, sygepleje, veterinærmedicin, eller fysioterapi. Andre populære specialer omfatter biomedicinsk teknik, medicinsk laboratorieundersøgelser, radiologi, og alternativ medicin.De mange forskellige Master i sundhedsprogrammer kan være overvældende - men lad ikke det stoppe dig! For at finde den uddannelse, der passer bedst til dine behov, skal du starte ved at tage et kig på listen over nogle af de mest populære kandidatuddannelser inden for sundhed, der tilbydes af førende universiteter rundt om i verden.

Nyligt tilføjede kandidatstudier i sundhedspleje

University of Eastern Piedmont Novara - EMOTION

Europæisk Master i Translationelle Kosmetiske og Dermatologiske Videnskaber (EMOTION)

Oktober 20, 2018
EMOTION er en toårig 120 ECTS, engelsklærer mester tildele en dobbeltgrad fokuseret på farmaceutiske og kosmetiske R

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Transfusion, Transplantation

Oktober 19, 2018
Programmet vil give dig en dybdegående ekspertise og viden om videnskab, forskrifter og international praksis inden for transfusion, transplantation og vævsbankvirksomhed for dem, der sigter mod flere ledende roller i sundhedsorganisationer.

ESEM France

Master Dental Medicine

Oktober 18, 2018
ESEM France tilbyder at integrere en kandidatuddannelse i tandlægeområdet på et af sine partnercampuser, i Irland, Portugal eller internationalt. Uddannelsen i tandlæge har en samlet varighed på 5 år, den er tilgængelig uden kurser fra baccalaureatet.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Master i Health Studies?