Populære kategorier

Populære Health Master

Master i sundhed grader er rettet mod studerende, der ønsker at fremme deres karriere inden for sundhedspleje, det være sig på hospitaler, klinikker, non-profit organisationer eller andre sundhedsorganisationer. Gennem fordybelse i en bestemt sundhedsrelaterede disciplin, Master i sundhedsprogrammer også forberede de studerende til en forskerkarriere, enten i industrien eller på universitetsniveau. Det er almindeligt for praktisk erfaring i en sundhedspleje facilitet eller laboratorium for at være obligatorisk for kandidatuddannelser i sundhedssektoren. Uddannelserne administreres på fuld tid, deltid, online eller fjernundervisning formater. Master i sundhedsprogrammer tilbyder en lang række specialer, såsom medicin, ernæring, management sundhedspleje, psykiatri, sygepleje, veterinærmedicin, eller fysioterapi. Andre populære specialer omfatter biomedicinsk teknik, medicinsk laboratorieundersøgelser, radiologi, og alternativ medicin.De mange forskellige Master i sundhedsprogrammer kan være overvældende - men lad ikke det stoppe dig! For at finde den uddannelse, der passer bedst til dine behov, skal du starte ved at tage et kig på listen over nogle af de mest populære kandidatuddannelser inden for sundhed, der tilbydes af førende universiteter rundt om i verden.

Nyligt tilføjede kandidatstudier i sundhedspleje

University of Bradford

MPharm I Apotek

August 16, 2018
Vores unikke 5-årige MPharm-program har været i gang i over 45 år og vil gøre det muligt for dig at gennemføre din førregistrering som en del af programmet.

Grand Canyon University

MS I Klinisk Mental Sundhed Rådgivning Med Vægt På Trauma

August 16, 2018
Grand Canyon University 's Master of Science i klinisk mental sundhed Rådgivning med vægt på traumeruddannelsen på College Humaniora og samfundsvidenskab er designet til studerende, der ønsker at rådgive trauma ofre.

Briar Cliff University

Master I Træningsfysiologi

August 8, 2018
Master of Science i træningsfysiologi er din skridt til karriereudvikling. Uanset om du ønsker at skille sig ud i ansøgerpuljen ved at tilføje en kandidatgrad til dit CV eller hvis dette er en bro til at hjælpe dig med at komme ind i et ph.d.-program, vil denne grad give de akademiske rigor og lederskabskompetencer til at hjælpe dig med at lykke… [+]s. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Master i Health Studies?