Populære Health Master

Master i sundhed grader er rettet mod studerende, der ønsker at fremme deres karriere inden for sundhedspleje, det være sig på hospitaler, klinikker, non-profit organisationer eller andre sundhedsorganisationer. Gennem fordybelse i en bestemt sundhedsrelaterede disciplin, Master i sundhedsprogrammer også forberede de studerende til en forskerkarriere, enten i industrien eller på universitetsniveau. Det er almindeligt for praktisk erfaring i en sundhedspleje facilitet eller laboratorium for at være obligatorisk for kandidatuddannelser i sundhedssektoren. Uddannelserne administreres på fuld tid, deltid, online eller fjernundervisning formater. Master i sundhedsprogrammer tilbyder en lang række specialer, såsom medicin, ernæring, management sundhedspleje, psykiatri, sygepleje, veterinærmedicin, eller fysioterapi. Andre populære specialer omfatter biomedicinsk teknik, medicinsk laboratorieundersøgelser, radiologi, og alternativ medicin.De mange forskellige Master i sundhedsprogrammer kan være overvældende - men lad ikke det stoppe dig! For at finde den uddannelse, der passer bedst til dine behov, skal du starte ved at tage et kig på listen over nogle af de mest populære kandidatuddannelser inden for sundhed, der tilbydes af førende universiteter rundt om i verden.

Nyligt tilføjede kandidatstudier i sundhedspleje

American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Master of Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

December 7, 2018
Målet med Master of Integrative Healthcare Leadership-programmet er at træne dig som wellness manager / instruktør, så du har viden om at designe eller opretholde et wellness-program til virksomheder, hospitaler eller wellnesscentre.

The University of Western Australia

Master i folkesundhed

November 27, 2018
Master of Public Health giver et fundament i epidemiologiske, biostatistiske, sundhedsøkonomiske og sundhedsfremmende forskningsdiscipliner samt den bredere sociale kontekst, hvor folkesundhedsprogrammer planlægges, leveres og evalueres.

University of Turku

Kandidatuddannelsen i fremtidig sundhed og teknologi

November 25, 2018
Fremtidens sundhed

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Master i Health Studies?