$close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Krems an der Donau

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.Hvis du tænker på at fremme din uddannelse på en institution, hvor akademisk ekspertis… Læs mere

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Hvis du tænker på at fremme din uddannelse på en institution, hvor akademisk ekspertise overholdes derefter Østrig tilbyder den bedste destination. Disse institutioner er forskning baseret således at de studerende til at få ideer til, hvordan løse virkelige liv problemer.

Krems er en smuk by i Østrig. Som den femte største, har det hostet nogle bemærkelsesværdige uddannelsescentre såsom Danube University Krems, IMC Fachhochschule Krems og mange andre tekniske institutter.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Krems an der Donau. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Krems an der Donau. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Krems an der Donau og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Krems an der Donau og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Krems an der Donau direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Østrig

På kandidatuddannelsen lærer du moderne ledelsesmetoder og anvender din viden i tværfaglige teams. Det tætte samarbejde med sundhedsvirksomheder sikrer en høj praktisk relevan ... +

På kandidatuddannelsen lærer du moderne ledelsesmetoder og anvender din viden i tværfaglige teams. Det tætte samarbejde med sundhedsvirksomheder sikrer en høj praktisk relevans. I projekter møder du virkelige udfordringer og udvikler innovative ideer. -
Master
Deltid
4 semestre
Tysk
01 Sep 2022
på universitet