Filter
Master
Afrika Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kandidat, Afrika, Fjernundervisning

University of Johannesburg

Den første online-mastergradsprogram fra University of Johannesburg har til formål at give sundhedspersonale mulighed for at analysere, strategisere og tilbyde løsninger ... [+]

Oversigt

Den første online-mastergradsprogram fra University of Johannesburg har til formål at give sundhedspersonale mulighed for at analysere, strategisere og tilbyde løsninger på folkesundhedsmæssige udfordringer i Sydafrika og i hele verden. Undersøg miljøhygiejne, arbejdsmiljø og epidemiologiske trusler og risici.

Vores læseplan er sammenlignelig med programmer, der tilbydes på internationalt akkrediterede folkesundhedsskoler, men med en læseplan, der er skræddersyet til Sydafrika og den sydsariske lovgivning, sundhedsmæssige krav og økonomisk miljø. Afslutning af dette program vil gøre det muligt for dig at gå videre til en ph.d.-uddannelse på et sundhedsrelateret fagområde.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Kontakt skolen
Engelsk
2 år
Online
Læs mere på dansk