HEALTHCARESTUDIES.DK

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

5 Resultater i Kandidat, Asien, Fjernundervisning Filter

Sundhed forvaltning graduate-program

İstanbul Bilgi Üniversitesi
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen Tyrkiet Turkey Online + 1 mere

Formålet med programmet følger nøje den dynamiske udvikling af sundhedssektoren, der er udstyret med ledelsesmæssige og lederevner, innovative iværksættere, der kan bruge informationsteknologi nødvendige for jobbet, vil holdet være i stand til at studere avanceret business management og grundlæggende sundhed information og har evnen til at være i stand til at bidrage til sundhed management, viden og færdigheder for realiseringen af ​​målene i landets sundhedssystem er at uddanne sundhed ledere.

Master i sundhedspolitik og sundhedsvæsen design

Open University Of Cyprus
Online Fuldtid Deltid 2 år Kontakt skolen Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med postgraduate programmet er at tilbyde specialiseret viden og at dyrke færdigheder og holdninger i en række videnskabelige spørgsmål om Politisk Sundhed ved at analysere kompleksiteten af ​​sundhedssystemer fra forskellige perspektiver. Programmet er designet til folk med interesse i sundhedspolitik, strategisk planlægning og ledelse i sundhedsvæsenet.

Master i ledelse af sundhedsenheder

Open University Of Cyprus
Online Fuldtid Deltid 2 år Kontakt skolen Cypern Cyprus Online + 1 mere

Formålet med ph.d.-uddannelsen "Health Units Management" er at forberede sundhedspersonale gennem erhvervelse af specialiserede viden- og ledelsesevner til bemanding af offentlige og private sundhedsvæsener samt systemets centrale og regionale tjenester sundhed.

Master i Anvendt Sundhedsinformatik

Open University Of Cyprus
Online Deltid 2 år Kontakt skolen Cypern Cyprus Online

Formålet med postgraduate programmet er at præsentere en omfattende, høj specifikation og moderne analyse af de forskellige anvendelser af datalogi og datalogi til sundhedsydelser og kapacitetsopbygning a) at forstå de mest almindelige problemer og udfordringer b) at parametere og analyse af effektive og bæredygtige løsninger og c) syntese af foreslåede løsninger i eksisterende kliniske miljøer og samtidig observation af virkninger og resultater.

Master of Public Health

European University Cyprus
på universitet Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Cypern Nicosia + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab giver de studerende med avanceret teoretisk og praktisk viden, der giver dem evnen til at vurdere og forbedre de kvalitetsstandarder og operationer i sundhedssektoren. Det giver kandidater med de videnskabelige, ledelse og lederskab fonde til at hjælpe dem med at forfølge organisatoriske reformer og tilpasning med Verdenssundhedsorganisationens politiske standarder.