73 Kandidat Programmer i Asien for 2024

Kandidat Programmer i Asien for 2024Filter
    • Singapore, Singapore

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette grundlæggende modul udforsker de udfordringer, som centrale interessenter står over for Translationsmedicinsk kontinuum (inklusive patienter, epidemiologer / dataforskere, grundlæggende forskere, klinikerforskere, iværksættere, investorer og regulatorer osv.) Ved at undersøge virkelige casestudier, der repræsenterer de barrierer, som hver især står over for i deres søgen efter at udvikle en løsning til et udækket sundhedsbehov.

    • Jerusalem, Israel

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Det hebraiske universitet-Hadassah Braun School of Public Health and Community Medicine er stolt af sine oversøiske studerende, der siden 1970 har gjort International Master of Public Health (IMPH) -programmet til et meget givende og vellykket projekt. Mere end 900 studerende fra 102 lande over hele kloden har deltaget i denne unikke oplevelse.

    • Tbilisi, Georgien

    Fuldtid

    4 semestre

    På campus

    Engelsk

    Målet med programmet er at bidrage til udviklingen af menneskelig kapital inden for folkesundhed, at tiltrække og hæve fagfolk på højt niveau og at skabe et miljø fokuseret på hver enkelt studerendes succes. Fremme lige adgang til folkesundhed og sundhedspleje gennem samarbejde med forskellige partnere.

    • Madrid, Spanien
    • Oxford, Det Forenede Kongerige
    • + 2 more

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Shenzhen, Kina

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Sydney, Australien
    • Moore Park, Australien
    • + 2 more

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Master of Phillosofy in Medical Biotechnology giver de studerende en unik mulighed for at foretage original forskning og få dyb viden inden for deres særlige videnskabelige felt. Studerende har adgang til personale, der er førende forskere og eksperter inden for deres felt. Ved at gennemføre dette kursus giver de studerende mulighed for at udforske deres forskningspotentiale og udvikle forskningsevner. Dette kursus er designet til at give et stipendium Pathway til ph.d.-programmet.

    • Tbilisi, Georgien

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Tbilisi, Georgien

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Formålet med dette Medical Rehabilitation and Healthcare Management-program er at udvikle konkurrencedygtige kandidatuddannelsesspecialister og at udstyre dem med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for succesfuldt arbejde med et tværfagligt team på internationalt niveau.

    • Surabaya, Indonesien

    Fuldtid

    3 semestre

    På campus

    Engelsk

    Master of Health and Economy Study Program er designet omfattende i 3 semestre. Master of Health and Economy Study Program er en tværfaglig uddannelse. Kommende studerende på kandidatuddannelsen i Sundhed og Økonomi kan komme fra alle videnskabsområder. Dette Master of Health and Economy-studieprogram giver indsigt i den økonomiske værdi af sundhed, især for enkeltpersoner, familier, og hvordan det samlet set påvirker den offentlige politik i sundhedssektoren.

    • Nakhchivan, Aserbajdsjan

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Veterinary Sanitary Expertise- er en videnskab, der lærer metoderne til kontrol af animalske og vegetabilske produkter og veterinære-sanitære evaluering. Med andre ord, veterinær sanitære ekspertise - er en veterinær- og lærer sanitære inspektion metoder til fødevarer og tekniske råvarer af animalsk og bestemme deres sanitære-veterinære regler evaluering.

    • Malang, Indonesien

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Indonesisk

    Vision: bliver en reference i undersøgelse og undervisning Biomedicinsk Institut, har internationale konkurrenceevne og fremme ekspertise inden for områderne anatomi-Histologi, farmakologi, toksikologi, Molecular Physiology, Immunologi, Mikrobiologi, Parasitologi, forebyggende medicin, og Klinisk Medicin.

    • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    • Subang Jaya, Malaysia

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Master of Philosophy (Pharmaceutical Sciences) er et etårigt forskningsbaseret program, der tilbydes i både fuldtids- og deltidsprogramstrukturer. Vores ph.d.-uddannelser giver eleverne en integreret, bredbaseret forskningsuddannelse, der er nødvendig for at udnytte de nuværende fremskridt inden for tværfaglige områder inden for farmaceutiske videnskaber.

    • Haifa, Israel

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Vores unikke kandidatuddannelse i folkesundhed giver fremtidens sundhedsledere og forskere den nyeste viden og færdigheder til at tackle morgendagens komplekse globale folkesundhedsudfordringer. Med speciale i Global Health Leadership og Health Systems Administration tilbyder vi vores studerende den nyeste viden, lederskab og kommunikationsevner til at styre omfattende, tværgående, multisektorielle sundhedsprogrammer på lokalt og globalt plan.

    • Beirut, Libanon
    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    French