HEALTHCARESTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Australia Online

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australia Online. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Australia Online. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Australia Online og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Australia Online og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Australia Online direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

University of Southern Queensland (USQ)
Online Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder Kontakt skolen Australien Australia Online + 1 mere

Master i mental sundhed (sygepleje)

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

Vores Master of Mental Health Nursing er den første af sin art, udviklet mod de nyeste mental sundhed industristandarder som fastsat af Australian College of Mental Health Nursing. Du kan bruge din kvalifikation ved afslutning som en del af Pathway at blive en legitimeret psykisk sygeplejerske.

Master i mental sundhed

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

Der er et voksende behov i vores sundhedssystem for højtuddannede fagfolk, der forstår kompleksiteten af ​​mental sundhed og kan tilbyde velinformerede psykiske kliniske interventioner.

Master of Healthcare Leadership

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

SCU Online Master of Healthcare Leadership vil give dig mulighed for at blive en ægte leder og få en positiv indflydelse i dit sundhedsmiljø. SCUs meget støttende kandidatgrad er designet til at hjælpe travle sundhedspersonale med at udvikle færdigheder og viden til at udnytte nye muligheder i en hurtigt udviklende sundhedsindustri.

Online Master of Nursing

James Cook University Online
Online Deltid 24 måneder September 2019 Australien Australia Online

På James Cook University vil vores Master of Nursing give dig mulighed for at forstå og gennemføre forskning og omfatte ledelsesroller eller pædagogiske roller i et hospital miljø. Du vil være rustet til at træde op og drive den nødvendige ændring for at optimere dine patienters sundhedsresultater.