Filter
Master
Australien Australian Capital Territory Canberra Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Canberra

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Her er der, hvor historien om Australiens ligger. Du kan ikke gennemgå noget uden at anerkende videregående uddannelse status i denne by, som primært udbydes af University of Canberra og Australian National University.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canberra. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Canberra. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Canberra og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Canberra og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Canberra direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kandidat, Canberra, Fjernundervisning

Grader
Sted
Australien
Australian Capital Territory
Canberra
Studietype
Hastighed
The Australian National University | Science

Den ANU Master of Public Health vil udstyre dig med grundlaget for den offentlige sundhed praksis, give dig en forståelse af nutidige folkesundheden emner af relevans for ... [+]

Master i folkesundhed (avanceret) - nu tilgængelig til online studie

Hos ANU vi forpligtet til at uddanne den næste generation af forskere og befolkningens sundhed praktikere, som vil forbedre befolkningens mentale og fysiske sundhed gennem opdagelse, uddannelse og oversættelsen af ​​forskning i effektiv politik og praksis sundhed. Vores arbejde spænder over hele spektret af befolkningen sundhedsforskning, herunder ikke-smitsomme sygdomme epidemiologi, infektionssygdomme overvågning og undersøgelse af udbrud, global sundhed, sundhed tjenester forskning, sociale og kulturelle determinanter for sundhed, miljø og sundhed, sund aldring og mental sundhed. Vores Master programmer trækker på mange forskellige områder af befolkningens sundhed giver dig en omfattende forståelse af feltet. Og hvis du håber at drage fordel af forskning styrker i ANU, Advanced program giver dig mulighed for at udvide dit praktiske, kursusaktiviteter erfaring i folkesundhed med udvikling og implementering af et forskningsprojekt.... [-]

Australien Canberra
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk