HEALTHCARESTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Canberra

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Her er der, hvor historien om Australiens ligger. Du kan ikke gennemgå noget uden at anerkende videregående uddannelse status i denne by, som primært udbydes af University of Canberra og Australian National University.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canberra. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Canberra. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Canberra og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Canberra og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Canberra direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Canberra, Fjernundervisning Filter

Master of Public Health (mph)

The Australian National University | Science
på universitet Online Fuldtid 2 år Januar 2020 Australien Canberra + 1 mere

Den ANU Master of Public Health vil udstyre dig med grundlaget for den offentlige sundhed praksis, give dig en forståelse af nutidige folkesundheden emner af relevans for Australien og lære dig praktiske teknikker til analyse af folkesundhedsproblemer. Det MPH program er designet til sundhedspersonale, der søger en kvalifikation at ruste dem til job i den offentlige sektor (f.eks Hospitaler og hospicer, lokale, statslige og føderale regering), Non-profit sektor (f.eks Internationale sundhed agenturer såsom WHO) , den private sektor (f.eks Sundhedspolitik og programledelse i organisationer såsom diabetes Australien) og Academia (Undervisning og forskning).