Filter
Master
Australien Australian Capital Territory Australian Capital Territory Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Australian Capital Territory

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australian Capital Territory. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Australian Capital Territory. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Australian Capital Territory og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Australian Capital Territory og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Australian Capital Territory direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kandidat, Australian Capital Territory, Fjernundervisning

The Australian National University | Science

Den ANU Master of Public Health vil udstyre dig med grundlaget for den offentlige sundhed praksis, give dig en forståelse af nutidige folkesundheden emner af relevans for ... [+]

Master i folkesundhed (avanceret) - nu tilgængelig til online studie

Hos ANU vi forpligtet til at uddanne den næste generation af forskere og befolkningens sundhed praktikere, som vil forbedre befolkningens mentale og fysiske sundhed gennem opdagelse, uddannelse og oversættelsen af ​​forskning i effektiv politik og praksis sundhed. Vores arbejde spænder over hele spektret af befolkningen sundhedsforskning, herunder ikke-smitsomme sygdomme epidemiologi, infektionssygdomme overvågning og undersøgelse af udbrud, global sundhed, sundhed tjenester forskning, sociale og kulturelle determinanter for sundhed, miljø og sundhed, sund aldring og mental sundhed. Vores Master programmer trækker på mange forskellige områder af befolkningens sundhed giver dig en omfattende forståelse af feltet. Og hvis du håber at drage fordel af forskning styrker i ANU, Advanced program giver dig mulighed for at udvide dit praktiske, kursusaktiviteter erfaring i folkesundhed med udvikling og implementering af et forskningsprojekt.... [-]

Australien Canberra
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk