HEALTHCARESTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Australian Capital Territory

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australian Capital Territory. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Australian Capital Territory. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Australian Capital Territory og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Australian Capital Territory og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Australian Capital Territory direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Australian Capital Territory, Fjernundervisning Filter

Master of Public Health (mph)

The Australian National University | Science
på universitet Online Fuldtid 2 år Januar 2020 Australien Canberra + 1 mere

Den ANU Master of Public Health vil udstyre dig med grundlaget for den offentlige sundhed praksis, give dig en forståelse af nutidige folkesundheden emner af relevans for Australien og lære dig praktiske teknikker til analyse af folkesundhedsproblemer. Det MPH program er designet til sundhedspersonale, der søger en kvalifikation at ruste dem til job i den offentlige sektor (f.eks Hospitaler og hospicer, lokale, statslige og føderale regering), Non-profit sektor (f.eks Internationale sundhed agenturer såsom WHO) , den private sektor (f.eks Sundhedspolitik og programledelse i organisationer såsom diabetes Australien) og Academia (Undervisning og forskning).