HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australien tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Bortset fra at være en turist og en pearling by, har Broome ikke blevet efterladt i form af uddannelse. Den Broome Community College for eksempel er almindeligt anerkendt i udformningen af ​​livet for mennesker i Broome.

Universiteter for bachelorgrad i Australien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Australien her.

resultater fundet Filter

Master of motion videnskab

The University of Notre Dame Australia
Master
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

The Masters Degree i Exercise Science er designet til at hjælpe eleverne til at opfylde nationale akkreditering standarder, der kræves for fuldt medlemskab med Motion og Idræt ...

Læs mere