HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Douglas

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Douglas. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Douglas. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Douglas og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Douglas og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Douglas direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Douglas, Fjernundervisning Filter

Online Master of Nursing

James Cook University Online
Master
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Online

På James Cook University vil vores Master of Nursing give dig mulighed for at forstå og gennemføre forskning og omfatte ledelsesroller eller pædagogiske roller i et hospital m ...

Læs mere