Filter
Master
Australien Western Australia Fremantle Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australien tilbyder bachelorer programmer.

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Nyde det pulserende rige kultur Fremantle, mens du studerer. Fremragende primær, sekundær og videregående uddannelse kan fås her. Curtin University og Challenger Institute of Technology er beliggende i denne by.

Universiteter for bachelorgrad i Australien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Australien her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Australien
Western Australia
Fremantle
Studietype
Hastighed
The University of Notre Dame Australia

The Masters Degree i Exercise Science er designet til at hjælpe eleverne til at opfylde nationale akkreditering standarder, der kræves for fuldt medlemskab med Motion og ... [+]

Master of Motion Videnskab

Forskere har identificeret, at fysisk inaktivitet er en kritisk risikofaktor bidrager til dårligt helbred i Australien og at motion spiller en vigtig rolle i forebyggelsen og rehabilitere sygdomme livsstil. Dette kursus er School of Health Science har til formål at give højtuddannede professionelle motion forskere og praktikere at være en del af sundhedssektoren holdet leverer motion tjenester. Disse tjenester kan være på arbejdspladsen og sport og til personer med kroniske sygdomme som fedme, forhøjet blodtryk, insulin intolerance, diabetes, sportsskader langsigtede og ledsygdomme. Erhvervelse dybdegående viden og forskning færdigheder i udøvelsen videnskaber vil give kandidater til at arbejde med kunderne for at forbedre deres sundhed og velvære i motion, sport eller rehabilitering sammenhænge.... [-]

Australien Fremantle Broome Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk