HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Australien tilbyder bachelorer programmer.

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Australien uddannelse er primært regeringens ansvar. Regeringen finansierer fuldt ud offentlig universitetsuddannelse, mens den delvist finansierer private universitetsuddannelse.Australien er en engelsk-talende land, de fleste af studerende fra lande, hvis engelsk er det første sprog ofte elsker at studere i dette land

Nyde det pulserende rige kultur Fremantle, mens du studerer. Fremragende primær, sekundær og videregående uddannelse kan fås her. Curtin University og Challenger Institute of Technology er beliggende i denne by.

Universiteter for bachelorgrad i Australien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Australien her.

resultater fundet Filter

Master of motion videnskab

The University of Notre Dame Australia
Master
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

The Masters Degree i Exercise Science er designet til at hjælpe eleverne til at opfylde nationale akkreditering standarder, der kræves for fuldt medlemskab med Motion og Idræt ...

Læs mere