HEALTHCARESTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Victoria

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Victoria. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Victoria. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Victoria og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Victoria og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Victoria direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Victoria, Fjernundervisning Filter

Master of Public Health (avanceret)

Torrens University Australia
på universitet Online Fuldtid Deltid 2 år Kontakt skolen Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 9 mere

Master of Health Administration

La Trobe University
på universitet Online Fuldtid Deltid 18 - 48 måneder Januar 2020 Australien Melbourne + 2 mere

Hurtig spore din karriere inden for senior sundhedsledelse med Master of Health Administration.