HEALTHCARESTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Wahroonga

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Wahroonga. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Wahroonga. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Wahroonga og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Wahroonga og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Wahroonga direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Wahroonga, Fjernundervisning Filter

Føreren af ​​sygepleje

Avondale College of Higher Education
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen Australien Cooranbong Wahroonga + 2 mere

Det Humanistiske Fakultet, Sygepleje og teologi tilbyder en Master of Nursing (ved kursusaktiviteter) med valgfri fraførselssteder Graduate Certificate i Sygepleje og HD i sygepleje.