Filter
Master
Belgien Studietype: alle Hastighed: Deltid

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Belgien

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Belgien, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Hasselt University

Master of Biomedical Sciences fokuserer på state-of-the-art metodologi, viden, indsigt og akademiske færdigheder, der gør det muligt for kandidater at opgrave de molekylæ ... [+]

Det 21. århundrede startede som århundredet af molekylære biovidenskab. Lige siden 1990'erne, da forskerne i høj grad forbedret vores indsigt i den molekylære basis for livsprocesser har biovidenskab udviklet på en enorm hastighed. Forskellige gennembrud, herunder kortlægningen af ​​det humane genom, der fører til den hurtige udvikling af samspillet mellem tidligere selvstændige videnskabelige discipliner som genetik, medicin, farmakologi, biologi og miljøvidenskab.

Dette skaber nye perspektiver for de faglige og forretningsmæssige verdener. Investeringer er enorme: Over hele verden lancerer universiteter, forskningsinstitutter og virksomheder nye forskningsinitiativer, undervisningsprogrammer og forretningsrelaterede aktiviteter.... [-]

Belgien Hasselt Diepenbeek
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk