$close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Ottawa

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. I… Læs mere

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Ottawa er anerkendt som en af ​​de bedst uddannede byer i Canada. Næsten halvdelen af ​​befolkningen er uddannet fra de forskellige universiteter og colleges. Den vigtigste videregående uddannelse institution-University of Ottawa og Carleton University har bidraget til denne både direkte og indirekte.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ottawa. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Ottawa. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Ottawa og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Ottawa og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Ottawa direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Telfer School of Management
Ottawa, Canada

For dig, et job i sundhedsvæsenet ledelse er meget mere end blot en karrieremulighed blandt mange. Du har en passion for sundheden. Du besidder en dyb og oprigtig ønske om at ... +

For dig, et job i sundhedsvæsenet ledelse er meget mere end blot en karrieremulighed blandt mange. Du har en passion for sundheden. Du besidder en dyb og oprigtig ønske om at begå hele dit professionelle liv til: Forbedring af omkostningseffektive sundhedsydelser; Udvidelse patienternes adgang til nødvendig pleje og state-of-the-art behandlinger; Fremme sygdomsforebyggelse og sunde vaner, sikring sundhedspersonale, systemer og faciliteter i stigende øge livskvaliteten. -
Master
Fuldtid
Deltid
16 - 28 måneder
Engelsk
Sep 2022
01 Sep 2022
på universitet