Filter
Master
Cypern Cyprus Online Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Cyprus Online

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Cypern har en subsidieret og de studerende-venlige videregående uddannelser. Det har tre offentlige og fire private universiteter. Regeringen universiteter er University of Cyprus, Open University of Cyprus og Cypern University of Technology. Landet har et internationalt samfund dermed sprogbarriere måske ikke være en udfordring for de studerende.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Cyprus Online. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Cyprus Online. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Cyprus Online og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Cyprus Online og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Cyprus Online direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

3 Resultater i Kandidat, Cyprus Online, Fjernundervisning

Open University Of Cyprus

Formålet med postgraduate programmet er at tilbyde specialiseret viden og at dyrke færdigheder og holdninger i en række videnskabelige spørgsmål om Politisk Sundhed ved a ... [+]

Formålet med postgraduate programmet er at tilbyde specialiseret viden og at dyrke færdigheder og holdninger i en række videnskabelige spørgsmål om Politisk Sundhed ved at analysere kompleksiteten af ​​sundhedssystemer fra forskellige perspektiver. Programmet er designet til folk med interesse i sundhedspolitik, strategisk planlægning og ledelse i sundhedsvæsenet.

Programmet er rettet til:

Kandidater - Kandidater fra skoler / afdelinger (Universitetslektorer for Sundhed, Psykologi, Samfundsvidenskab, Administration, Økonomi og Informatik), relateret til indholdet af programmet.(Ministerier, forsikringsselskaber, forsikringsfonde, forsikringsselskaber, lokale myndigheder, farmaceutiske selskaber, medicinsk udstyr selskaber) i Cypern og Grækenland i første omgang.Offentlige og private sundhedssektorledere (hospitaler, sundhedscentre, poliklinikker, poliklinikker, diagnostiske centre) i Cypern og Grækenland i første omgang.Ledere af ikke-statslige organisationer og non-profit organisationer på det bredere område af sundhed og social beskyttelse.Andre kandidater, der enten er mere interesserede i individuelle aspekter af sundhedspolitikken eller er interesseret i forskning inden for sundhedsvæsenet.Programmets struktur... [-]
Cypern Cyprus Online
Kontakt skolen
Græsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Open University Of Cyprus

Formålet med ph.d.-uddannelsen "Health Units Management" er at forberede sundhedspersonale gennem erhvervelse af specialiserede viden- og ledelsesevner til bemanding af o ... [+]

Formålet med ph.d.-uddannelsen "Health Units Management" er at forberede sundhedspersonale gennem erhvervelse af specialiserede viden- og ledelsesevner til bemanding af offentlige og private sundhedsvæsener samt systemets centrale og regionale tjenester sundhed.

Programmets struktur

Programmet er struktureret i otte (8) seksmåneders tematiske moduler, hvoraf fem (5) er obligatoriske og alle tre (3) kan vælges mellem fem (5) tematiske enheder og speciale, to tematiske moduler.

Det første år består af 4 obligatoriske TH'er, som vælges parvis. Det første par er de tematiske moduler ΔΜΥ501Α og ΔΜΥ501Β, og det andet par består af de tematiske moduler ΔΜΥ502Α og ΔΜΥ502Β.... [-]

Cypern Cyprus Online
Kontakt skolen
Græsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Open University Of Cyprus

Formålet med postgraduate programmet er at præsentere en omfattende, høj specifikation og moderne analyse af de forskellige anvendelser af datalogi og datalogi til sundhe ... [+]

Formålet med postgraduate programmet er at præsentere en omfattende, høj standard og moderne analyse af de forskellige anvendelser af datalogi og datalogi til sundhedsydelser og kapacitetsopbygning a) at forstå de mest almindelige problemer og udfordringer b) at parametere og analyse af effektive og bæredygtige løsninger og c) syntese af foreslåede løsninger i eksisterende kliniske miljøer og samtidig observation af virkninger og resultater.

Vi investerer i viden, forståelse og færdighedsudvikling gennem de virtuelle workshops (ahi.vlab.ouc.ac.cy) af Postgraduate Programmet.

grupper

Indehavere af universitetsuddannelser inden for sundhed og datalogi med erhvervserfaring eller faglig orientering i kliniske miljøer og / eller i sundhedssektoren.... [-]

Cypern Cyprus Online
Kontakt skolen
Græsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk