HEALTHCARESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Cypern

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Cypern ligger i det nordøstlige hjørne af Middelhavet. Det er den tredje største ø i Middelhavet. Cypern er kendt for at være fødestedet for Aphrodite (Venus), den græske gudinde for kærlighed.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Cypern, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

2 Resultater i Kandidat, Cypern, Online Filter

Msc familie medicin

University of Nicosia Medical School
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;60 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dagens sundhedspleje udfordringer, uanset om styrkelse af sundhedssystemerne, at forbedre kvaliteten af ​​vores patientpleje eller forbedre adgangen til sundhedspleje-kræver s ...

Læs mere

Master of Public Health

European University Cyprus
Master
<
Fuldtid
<
18 måneder
Græsk
på universitet
Online

Kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab giver de studerende med avanceret teoretisk og praktisk viden, der giver dem evnen til at vurdere og forbedre de kvalitetsstandard ...

Læs mere