HEALTHCARESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Danmark

En master-grad er en type kandidat kvalifikation, der giver eleverne mulighed for at blive eksperter i deres valgte områder. Designet til dem, der tidligere har gennemført en bachelor 's grad, disse programmer er omkring to år i længden.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

Danmark 's videregående uddannelse lægger vægt på det tekniske videregående uddannelser gennem universitetets læring. De fleste af de danske universiteter tilbyder også kvalitet international studerende kultur på grund af sin afslappede skandinaviske attitude.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Danmark, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

1 Resultater i Kandidat, Danmark, Online Filter

Master i hovedpine lidelser

University of Copenhagen
Master
Okt 2022
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 år
01 Maj 2022
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Master of Headache Disorders er et fortsat fagligt udviklingsprogram for sundhedspersonale som læger, neurologer, praktiserende læger, smerte specialister, tandlæger, sygeplej ...

Læs mere