HEALTHCARESTUDIES.DK

Universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i hele verden

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Find MBA og mastergrad programmer i de bedste handelshøjskoler og universiteter i Europa, USA, Asien, Australien, UK, Tyskland, Frankrig og hele verden!

resultater fundet Filter

Online Master i E-sundhed og Telemed Management

Rome Business School
Online Deltid 12 måneder Oktober 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

Online Master i E-Health og Telemed Management kombinerer brugen af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske, uddannelsesmæssige og administrative formål; både på stedet og på afstand (i så fald kaldes telemedicin).

Master of Public Health and Behavioral Health

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år Kontakt skolen USA San Francisco + 1 mere

MPH-MSBH dual degree er designet til at forberede praktikere, der er forpligtet til at eliminere sundhedsforskelle, arbejder med sårbare befolkninger og skaber sociale og fysiske miljøer, der fremmer et godt helbred for alle. Dette program er ideelt for studerende, der ønsker en bred, dybdegående videnbase i folkesundhed med vægt på adfærdsmæssige sundhedsfærdigheder. Kurser er praksisorienterede, og der lægges vægt på anvendte færdigheder. Dual-grad studerende uddanner sig med viden om at designe, implementere og lede bevisbaserede sundhedsydelser og fællesskabsprogrammer.

Online Master of Health Management

McMaster University
Online Fuldtid Deltid 12 - 32 måneder September 2020 Canada Hamilton + 1 mere

Master of Health Management Program forbereder sundhedspersonale til at imødekomme udfordringerne i en karriere inden for sundhedspleje ledelse.

Master of Occupational Medicine (MOccMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Online Deltid 3 år Marts 2020 New Zealand Wellington

Otago Master of Occupational Medicine grad (MOccMed) er en del af et internationalt akkrediteret program, der gør det muligt for deltidsregistrerede læger at udvikle kompetencer til professionel erhvervsmedicin praksis på et registreret eller bestyrelsen certificeret specialist niveau i ethvert land i verden.

Mester i oral implantologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Online og campus kombineret Deltid 2 år November 2019 Tyskland Frankfurt

Kandidatuddannelsen kurset "Master of Oral Implantologi« (MOI) er blevet indført på JW Goethe Universitetet i Frankfurt am Main for at tilbyde avancerede akademisk uddannelse inden for oral implantologi til tandlæger fra både Tyskland og udlandet.

Føreren af ​​sundhedsvidenskab

Washburn University
Online Fuldtid Deltid 21 - 42 måneder Kontakt skolen USA Topeka + 1 mere

Master of Health Science (MHS) i Health Care Education mission er at forberede eksisterende sundhedspersonale til at være effektive lærere og ledere, der er i stand til at betjene forskellige elever inden for sundhedsorganisationer og allierede sundhedsprogrammer.

Langfristede studier, master i fysioterapi

Vincent Pol University in Lublin, Poland
på universitet Fuldtid Deltid 5 år Kontakt skolen Polen Lublin + 1 mere

Langsigtede studier, 5-års fuldtidsuddannelse med praktisk uddannelse som en integreret del af studierne og mulighed for tilmelding til ph.d.-studier.

Online Masters i Folkesundhed

University of Illinois Springfield
Online Fuldtid Deltid Kontakt skolen USA USA Online

Folkesundhed er en væsentlig funktion af det moderne samfund. Det er i medicinske instituttets ord: "Hvad vi som et samfund gør kollektivt for at sikre de forhold, hvor folk kan være sunde."

Master of Public Health (MPH)

Adventist University of Africa
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 30 måneder Januar 2020 Kenya Nairobi + 1 mere

MPH-programmet på School of Postgraduate Studies giver dig mulighed for at tjene din Master of Public Health fra det højtrangerede Adventist University of Africa . Stærke samfund er grundlaget for folkesundheden, og Adventist University of Africa er forpligtet til at nå oprejstjenester, træning og forskning, der er nødvendige for at opbygge vores studerende.

Master of Applied Science i patientsikkerhed og sundhedspleje kvalitet

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deltid 2 år September 2019 USA USA Online

Et toårigt online master program designet til at uddanne eleverne i de transformative mekanismer og evidensbaserede protokoller, der reducerer forebyggelig patientskade og forbedrer kliniske resultater.

Master of Engineering i Regulatory Biomedical Engineering

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år September 2019 USA Washington + 1 mere

Master of Engineering i Regulatory Biomedical Engineering (rBME) er et tværfagligt program, der udbydes gennem Institut for Biomedicinsk Teknologi i samarbejde med GW's School of Medicine and Health Sciences.

Master in International Health (MIH)

Royal Tropical Institute (KIT)
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Mastere i klinisk tandlæge (MClinDent) Ortodonti

United Campus of Malta
på universitet Deltid 4 år September 2019 Malta Saint Julian's

Kurset løber i fire år på deltid og fører til en kandidatgrad.

Master of Health Services Management (Griffith University)

Kaplan Singapore
på universitet Deltid November 2019 Singapore

Dette program giver dig en bred og varieret base af specialiserede sundhedsledelseskurser. Det er skræddersyet til kandidater eller ledere af sundhedsvæsener, der ønsker at udvikle deres færdigheder og forståelse af nutidige sundhedsvæsenets ledelsesproblemer såvel som for de mennesker, der skal påbegynde en karriere inden for sundhedssektoren.

Master i folkesundhed

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham + 1 mere

Dette modulopbyggede tværfaglige program i folkesundhed tilbyder en Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma eller en Masters of Public Health.