HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Estland tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Estland er et demokratisk parlamentarisk republik inddelt i femten amter, med dens hovedstad og største by er Tallinn. Estland har 12 offentlige og 8 private universiteter. Den ældste universitet i landet er universitetet i Tartu, etableret i 1632.

Universiteter for bachelorgrad i Estland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Estland her.

resultater fundet Filter

MSc i sundhedspleje teknologi

Tallinn University of Technology
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Sundhedsvæsensteknologi (HCT) er et unikt kandidatuddannelse i Europa, og Estland er det første land, der begynder at undervise i sundhedsvæsensteknologi i en så altomfattende ...

Læs mere

Kandidatuddannelse i radiografi (strålebehandling)

Tartu Health Care College
Master
Feb 2021
<
Fuldtid
<
2 år
15 Nov 2020
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Programmet består af følgende moduler: Specialeeksamen (30 ECTS), Specialfag i strålebehandling (30 ECTS), Praktik i strålebehandling (30 ECTS) og Grundlæggende fag (30 ECTS, ...

Læs mere