HEALTHCARESTUDIES.DK

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

resultater fundet Filter

Online Master i E-sundhed og Telemed Management

Rome Business School
Online Deltid 12 måneder Oktober 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

Online Master i E-Health og Telemed Management kombinerer brugen af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske, uddannelsesmæssige og administrative formål; både på stedet og på afstand (i så fald kaldes telemedicin).

Mester i oral implantologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Online og campus kombineret Deltid 2 år November 2019 Tyskland Frankfurt

Kandidatuddannelsen kurset "Master of Oral Implantologi« (MOI) er blevet indført på JW Goethe Universitetet i Frankfurt am Main for at tilbyde avancerede akademisk uddannelse inden for oral implantologi til tandlæger fra både Tyskland og udlandet.

Langfristede studier, master i fysioterapi

Vincent Pol University in Lublin, Poland
på universitet Fuldtid Deltid 5 år Kontakt skolen Polen Lublin + 1 mere

Langsigtede studier, 5-års fuldtidsuddannelse med praktisk uddannelse som en integreret del af studierne og mulighed for tilmelding til ph.d.-studier.

Master in International Health (MIH)

Royal Tropical Institute (KIT)
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Mastere i klinisk tandlæge (MClinDent) Ortodonti

United Campus of Malta
på universitet Deltid 4 år September 2019 Malta Saint Julian's

Kurset løber i fire år på deltid og fører til en kandidatgrad.

Master i folkesundhed

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham + 1 mere

Dette modulopbyggede tværfaglige program i folkesundhed tilbyder en Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma eller en Masters of Public Health.

Master i folkesundhed

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Colchester + 1 mere

Master of Public Health (MPH) program online er designet til travle sundhedspersonale søger at opnå en anerkendt kvalifikation fra et top britisk universitet, mens du fortsætter med at arbejde på samme tid.

Master of Industrial Drug Development

University of Copenhagen
på universitet Deltid 2 - 6 år Åben tilmelding Danmark Copenhagen

Master of Industrial Drug Development er designet til at imødekomme behovet for ledere til at koordinere de mange elementer, der er involveret for at fremskynde lægemiddeludviklingsprocessen og glatte overgangen af kandidatlægemidler til markedet.

Master's in Optometry (Clinical)

University of Latvia
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 2.5 år Kontakt skolen Letland Riga + 1 mere

The professional Master's program Optometry (Clinical) offers multidisciplinary studies based on visual science and contemporary primary vision care. The professional qualification of the graduates meets the professional standard Optometrist and is equivalent to that received in the UK, USA, and Norway.

MPH i folkesundheden

University of Bradford
på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Bradford + 1 mere

Bradford MPH er designet til dem, der ønsker at flytte ind i folkesundhed, politik eller samfundsudvikling på højt niveau, og er velegnet til kandidater fra forskellige bachelorstudier baggrunde og / eller erhvervserfaring. Programmet udvikler elever til fremtidige sundhedspleje ledere, der forstår sundhedspolitik, samfundsmæssige ændringer, menneskelig adfærd ændring eller sundhedstjeneste design.

Master Music Therapy

IMC University of Applied Sciences Krems
på universitet Deltid 2 år September 2020 Østrig Krems an der Donau

Masteruddannelsen i musikterapi fokuserer på at undervise i forskningsfærdigheder og uddybe terapeutiske færdigheder.

MRes i sundhedsvæsenet

Royal College of Art
på universitet Deltid 2 år September 2020 Det Forenede Kongerige London

MRes Healthcare Design er et unikt tværfagligt to-årigt deltidsprogram, der trækker på den komplementære ekspertise fra Royal College of Art 's School of Design og Helen Hamlyn Design Center, og sundhedsekspertise fra Imperial College Londons medicinske fakultet og Helix Center med base på St Mary's Hospital i Paddington London.

Kandidatuddannelsen i farmaceutisk kemi

IQS – Universitat Ramon Llull
på universitet Deltid 3 semestre Oktober 2019 Spanien Barcelona

Målet med vores kandidatuddannelse inden for farmaceutisk kemi er at uddanne fagfolk og forskere med en profil anvendt til forskning og udvikling af produkter, processer og tjenester inden for forskellige industriområder relateret til farmaceutisk kemi.

HD i kritisk sygdom

Atlântica University
på universitet Deltid 7 måneder September 2019 Portugal Barcarena

Den Atlântica skabte kandidat i Kritisk Sygdom, kursus rettet mod professionelle specialiserer sig i akutte situationer og nødsituationer. I øjeblikket er den integrerede Emergency Medical sammen med omstrukturering af skadestuer, med individualiserede introduktion af skadestuen og genoplivning, samt definitionen af ​​pleje enheder med avanceret liv støtte og grønne strøg, medført et behov presserende at træne læger og sygeplejersker i det samlede areal af den kritiske patient.

Master of Dental Public Health (MDPH)

University of Dundee
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 60 find din doctor juris Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Dundee + 1 mere

University of Dundee 's Masters in Dental Public Health (MDPH) vil forberede dig på en karriere inden for fremme og forbedring af oral sundhed på befolkningsniveau.