97 Fjernundervisning Kandidat Programmer i Europa for 2024

Fjernundervisning Kandidat Programmer i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    9 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Hovedformålet med vores tværfaglige Executive Master i Digital Sundhed er at opbygge en digital sundhedsarbejdsstyrke til at bygge bro over det nuværende videngab mellem sundhed og teknologi for at imødegå de sundhedsrelaterede samfundsmæssige udfordringer gennem udviklingen og implementeringen af evidensbaserede digitale løsninger.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Brunels Master of Public Health (online) er designet til at hjælpe ambitiøse fagfolk med at få avancerede færdigheder og kompetencer inden for folkesundhed og sundhedsfremme. Kurset hjælper dig med at tilegne dig en tværfaglig tilgang til at forstå og løse nutidige udfordringer inden for folkesundhed og sundhedsfremme. Du får avanceret viden om relaterede områder, herunder global folkesundhedspolitik, adfærdsændring, epidemiologi, sundhedsøkonomi og forskningskompetencer.

    • Madrid, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    16 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Spanish

    Kandidatuddannelsen i sprog- og talepathologier muliggør en tværfaglig tilgang til de vigtigste sprog- og taleforstyrrelser, der præsenterer neurologiske, psyko-affektive eller kognitive etiologier. Eleverne dykker ind i diagnosen og behandlingsstrategierne for hver patologi og studieaspekter relateret til anatomi, fysiologi og dynamik i det centrale og perifere nervesystem samt deres forhold til patologiske manifestationer på adfærdsniveau.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    22 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med Online Master in Health Economics and Pharmacoeconomics, der er placeret i Top 50 inden for sundhedsøkonomi og folkesundhed ifølge EdUniversal-ranglisten, vil du specialisere dig i økonomiske koncepter, teknikker og instrumenter, der anvendes til sundhedsøkonomi, pharmacoeconomics, sundhedsledelse og farmaceutisk ledelse.

    • Atarfe, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    800 timer

    Fjernundervisning

    Spanish

    I dag har teknologiske fremskridt gjort det muligt at oprette en lang række medicinske og kosmetiske procedurer for at få en sundere og mere plejet hud, det er det, æstetisk dermatologi er ansvarlig for. I denne æstetiske dermatologi -mester lærer du al den viden, teknikker og procedurer, der er relateret til hudpleje, og bliver opmærksom på dens betydning, fordi den er i permanent kontakt med eksterne agenter.

    • Online

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores online MPH Master of Public Health studerende studerer ikke bare en grad - de ændrer verden omkring dem. Dette program er designet med travle sundhedspersonale i tankerne og giver dig et ideelt fundament til at udvikle dig som en effektiv folkesundhedsperson.

    • The City, Det Forenede Kongerige

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores Master of Public Health -program vil forberede dig på en karriere inden for folkesundhedssektoren ved at give dig en bred forståelse af nutidige spørgsmål inden for folkesundhed med særlig fokus på de nyeste digitale og analytiske færdigheder, som arbejdsgiverne søger.

    • Madrid, Spanien

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spanish

    Online Master's Degree in Molecular Oncology er et privat program tildelt af Centro de Estudios Biosanitarios (CEB) og udført med anbefaling fra European School of Oncology (ESO). Det er rettet mod kliniske onkologer, patologer, hæmatologer og andre specialister i medicin eller biovidenskabsområdet forbundet med tumorsygdom.

    • Dundee, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    72 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • León, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Spanish

    Vi tilbyder avanceret forskningstræning, tværfaglig, med det formål at fremme initiativet inden for forskningsopgaver inden for sundhed og samfund.

    • Geneva, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Psykiske og adfærdsmæssige sundhedsproblemer udgør et spektrum af sundhedsmæssige udfordringer, der påvirker alle niveauer i de sociale lag. COVID-19-pandemien har gjort befolkningen sensibiliseret over for forskellige mentale sundhedsproblemer, potentielt på grund af direkte biologiske effekter samt store psykosociale og økonomiske konsekvenser af pandemien. Anerkendelse og behandling af psykiske problemer på det primære sundhedsniveau er et stort behov globalt. James Lind Institute MPH med Mental and Behavioural Health (MBH) specialisering træner studerende til at fremme mental og adfærdsmæssig sundhed gennem en tværfaglig og holistisk sundhedstilgang. Fokus er at fremme, sikre og forbedre individers, samfunds og befolkningers mentale sundhed ved hjælp af fokuserede, evidensbaserede og skræddersyede folkesundhedsstrategier.

    • Online Italy

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Italiensk

    • Parma, Italien

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    French