HEALTHCARESTUDIES.DK

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

58 Resultater i Master, Europa, Fjernundervisning Filter

Forskning Master i Sundhedsvidenskab med speciale i Genetisk Epidemiologi

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
på universitet Online Fuldtid 2 måneder August 2019 Holland Rotterdam + 1 mere

Blot uddannet med en bachelorgrad i klinisk, folkesundhed eller biomedicinsk videnskab og ønsker at begynde at bidrage væsentligt til den fremtidige udvikling inden for medicin som forsker? Så er denne forskningsmester for dig! Med en bred vifte af specialiseringer og vejledning fra nogle af de største sind inden for disse områder, vil du være godt på vej til en meget vellykket forsknings karriere.

Master i folkesundhed

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Colchester + 1 mere

Master of Public Health (MPH) program online er designet til travle sundhedspersonale søger at opnå en anerkendt kvalifikation fra et top britisk universitet, mens du fortsætter med at arbejde på samme tid.

Online Masters International i overvågningen kliniske forsøg

CESIF
Online Deltid 1 år April 2019 Spanien Spain Online

Dette program af faglig specialisering er rettet mod større grad, helst i området Sundhedsvidenskabelige Fakultet (Biologi, apotek, medicin, kemi, etc.), der ønsker en hurtig arbejdskraft inkorporering i ansvarsfulde stillinger i relation til den kliniske udvikling og medicinske afdelinger -scientists,

Master of Public Health

European University Cyprus
på universitet Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Cypern Nicosia + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab giver de studerende med avanceret teoretisk og praktisk viden, der giver dem evnen til at vurdere og forbedre de kvalitetsstandarder og operationer i sundhedssektoren. Det giver kandidater med de videnskabelige, ledelse og lederskab fonde til at hjælpe dem med at forfølge organisatoriske reformer og tilpasning med Verdenssundhedsorganisationens politiske standarder.

Online Master i E-sundhed og Telemed Management

Rome Business School
Online Deltid 12 måneder October 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

Online Master i E-Health og Telemed Management kombinerer brugen af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske, uddannelsesmæssige og administrative formål; både på stedet og på afstand (i så fald kaldes telemedicin).

International Master of Sports Nutrition international ernæring Master Coaching Expert - Dual Degree (eksamensbeviser certificeret af europæisk Notarius)

ESNECA
Online Deltid 600 timer Åben tilmelding Spanien Spain Online

Dette kursus henvender sig til iværksættere, ledere, iværksættere, arbejdstagere og enhver, der ønsker at erhverve ledelse og tekniske færdigheder til den internationale Master of Sports Nutrition Expert Coaching Masters international ernæring.

Interuniversitets Master i klinisk etik

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Online Fuldtid Deltid 1 år October 2019 Spanien Spain Online + 1 mere

I den nuværende medicin er etiske konflikter stadig hyppigere og har stor indflydelse på beslutningstagningen. Det er vigtigt, at klinikere er uddannet i klinisk etik, men det skal være en praktisk praktisk uddannelse, hvilket er det, som "Master i klinisk etik" tilbyder.

Kandidatgrad i sundhedsledelse

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Deltid 12 måneder September 2019 Spanien Madrid

Startende fra den forudsætning, at den nuværende, mere og mere komplekse og globaliserede økonomiske, politiske og sociale situation er et problem, hvis løsning kræver dyb teknisk og praktisk viden, viden om systemer af professionel ledelse, så rentabel ressourceudnyttelse mere knappe er berygtet og er afspejlet i tre aspekter, der er fastsat i afsnit ...

Folkesundhed (MPh, Pg Dip, Pg Cert - Online Læring)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Deltid 1 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Edinburgh

Vores MPH-program giver eleverne en forståelse for, hvordan forskellige videnskabelige discipliner kan bruges til at undersøge og derefter udvikle den bedste faglige praksis inden for epidemiologi, folkesundhed og samfundsvidenskab.

Kandidatuddannelsen i epidemiologi og folkesundhed *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Dagens samfund kræver innovative løsninger tilpasset befolkningernes behov og forventninger i fuld global overgang. I lyset heraf kræver beskæftigelsessituationen meget veluddannede fagfolk i dataanalysemetoder i sundhed og med en global forståelse af sundhedssystemerne.

Mester i ledelse og styring af sundhedscentre

OBS Business School
Online Fuldtid Deltid 10 måneder February 2020 Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

Management fagfolk i sundhedssektoren til at udøve deres ansvar, skal have den nødvendige uddannelse og tilstrækkelig tid til motion hver funktion. Denne uddannelse er erhvervet gennem viden om de nødvendige værktøjer og deres anvendelse i den rette kontekst. Viden skal erhverves fra dem, der beriger deres erfaringer ved at tilføje, som fakultetet af Mesteren.

Master i folkesundhed

University of Stirling
Online Deltid 36 måneder May 2019 Det Forenede Kongerige Stirling

Uanset om du allerede er involveret i folkesundhedsforskning, politik og praksis eller planlægger en karriere inden for disse områder, er dette Masters kursus designet til at understøtte dine fremtidige ambitioner.

Master i Digital Transformation inden for Sanitær og Farmaceutisk Field

IMF Business School
Online Fuldtid 12 måneder Åben tilmelding Spanien Madrid

IMF Business School , i samarbejde med Universidad Camilo José Cela og Ernst

Ekspertise i biologiske og naturopathic studier

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 12 måneder Åben tilmelding Spanien Barcelona

Standard eller konventionel medicin, der er kendt som en, der bruger medicinske behandlinger er videnskabeligt bevist, så følger det, at den er effektiv og sikker

Kandidatuddannelsen i Sundhedsstyring og ledelse

UNIR
Online Deltid 1 år November 2019 Spanien Logroño

Den første kandidatuddannelse i sanitetsforvaltning online med en praktisk tilgang til sundhedsstyring og med de mest anerkendte fagfolk inden for sektoren. Direktet ikke kun til kandidater, kandidater og fagfolk i sundhedssektoren, men også til andre områder af viden, der ønsker at lære teknikker og procedurer for sundhedsplanlægning og ledelse.