HEALTHCARESTUDIES.DK

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

56 Resultater i Kandidat, Europa, Fjernundervisning Filter

Master i folkesundhed

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Colchester + 1 mere

Master of Public Health (MPH) program online er designet til travle sundhedspersonale søger at opnå en anerkendt kvalifikation fra et top britisk universitet, mens du fortsætter med at arbejde på samme tid.

Master of Public Health

European University Cyprus
på universitet Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Cypern Nicosia + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab giver de studerende med avanceret teoretisk og praktisk viden, der giver dem evnen til at vurdere og forbedre de kvalitetsstandarder og operationer i sundhedssektoren. Det giver kandidater med de videnskabelige, ledelse og lederskab fonde til at hjælpe dem med at forfølge organisatoriske reformer og tilpasning med Verdenssundhedsorganisationens politiske standarder.

Kandidatuddannelse i krop og psykosocial skade

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Spanien Madrid

Etablere protokoller og metoder til vurdering af kropsskade At udvikle ekspertteknikken i de forskellige patologier af værdiansættelsen af den kropslige skade Forbered meninger med videnskabelig og teknisk ekspertise.

Trauma

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Deltid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Edinburgh

Denne toårige deltid masteruddannelse, der undervises helt online, tilbydes af Royal College of Surgeons of Edinburgh og University of Edinburgh, og fører til graden af ​​Master of Surgery (ChM).

Kandidatgrad i sundhedsledelse

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Deltid 12 måneder September 2019 Spanien Madrid

Startende fra den forudsætning, at den nuværende, mere og mere komplekse og globaliserede økonomiske, politiske og sociale situation er et problem, hvis løsning kræver dyb teknisk og praktisk viden, viden om systemer af professionel ledelse, så rentabel ressourceudnyttelse mere knappe er berygtet og er afspejlet i tre aspekter, der er fastsat i afsnit ...

Kandidatuddannelsen i epidemiologi og folkesundhed *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 år Kontakt skolen Spanien Valencia

Dagens samfund kræver innovative løsninger tilpasset befolkningernes behov og forventninger i fuld global overgang. I lyset heraf kræver beskæftigelsessituationen meget veluddannede fagfolk i dataanalysemetoder i sundhed og med en global forståelse af sundhedssystemerne.

Mester i ledelse og styring af sundhedscentre

OBS Business School
Online Fuldtid Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

Management fagfolk i sundhedssektoren til at udøve deres ansvar, skal have den nødvendige uddannelse og tilstrækkelig tid til motion hver funktion. Denne uddannelse er erhvervet gennem viden om de nødvendige værktøjer og deres anvendelse i den rette kontekst. Viden skal erhverves fra dem, der beriger deres erfaringer ved at tilføje, som fakultetet af Mesteren.

MRes i Sundhedsforskning (Online)

University of Stirling
Online Fuldtid Deltid 12 - 48 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Stirling + 1 mere

Sundheds- og socialsektoren ændrer sig konstant for at give bedre behandling og adgang til pleje. Forbedring af sundheds- og socialtjenesteydelser ville ikke være muligt uden veluddannede forskeres arbejde.

Online Master i E-sundhed og Telemed Management

Rome Business School
Online Deltid 12 måneder Oktober 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

Online Master i E-Health og Telemed Management kombinerer brugen af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske, uddannelsesmæssige og administrative formål; både på stedet og på afstand (i så fald kaldes telemedicin).

Master i kostvaner, ernæring og fødevaresikkerhed

IMF Business School
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Åben tilmelding Spanien Madrid + 1 mere

IMF Business School , i samarbejde med University of Nebrija, lancerer masteren i diætetik, ernæring og fødevaresikkerhed, hvis formål er, at eleverne erhverver viden om produktion, lovgivning, kvalitet og certificering af fødevaresektoren; såvel som at analysere dybtgående sammensætningen af fødevaren og vores organismes funktion.

Kandidatgrad i ernæring og vegetarisk kost

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Åben tilmelding Spanien Barcelona

En verden af ​​ernæring og mad, på grund af sin direkte sammenhæng med sundhed, er genstand for interesse for mange fagfolk, der har brug for at transportere det til deres fagområde / ansvar at anvende det på en praktisk måde.

Kandidatuddannelsen i Sundhedsstyring og ledelse

UNIR
Online Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Logroño

Den første kandidatuddannelse i sanitetsforvaltning online med en praktisk tilgang til sundhedsstyring og med de mest anerkendte fagfolk inden for sektoren. Direktet ikke kun til kandidater, kandidater og fagfolk i sundhedssektoren, men også til andre områder af viden, der ønsker at lære teknikker og procedurer for sundhedsplanlægning og ledelse.

Master i Anvendt Sundhedsinformatik

Open University Of Cyprus
Online Deltid 2 år Kontakt skolen Cypern Cyprus Online

Formålet med postgraduate programmet er at præsentere en omfattende, høj specifikation og moderne analyse af de forskellige anvendelser af datalogi og datalogi til sundhedsydelser og kapacitetsopbygning a) at forstå de mest almindelige problemer og udfordringer b) at parametere og analyse af effektive og bæredygtige løsninger og c) syntese af foreslåede løsninger i eksisterende kliniske miljøer og samtidig observation af virkninger og resultater.

Sundhed forvaltning graduate-program

İstanbul Bilgi Üniversitesi
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen Tyrkiet Turkey Online + 1 mere

Formålet med programmet følger nøje den dynamiske udvikling af sundhedssektoren, der er udstyret med ledelsesmæssige og lederevner, innovative iværksættere, der kan bruge informationsteknologi nødvendige for jobbet, vil holdet være i stand til at studere avanceret business management og grundlæggende sundhed information og har evnen til at være i stand til at bidrage til sundhed management, viden og færdigheder for realiseringen af ​​målene i landets sundhedssystem er at uddanne sundhed ledere.

Universitets mastergrad i sygeplejeforskning

Universitat Rovira i Virgili
på universitet Online Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Tarragona + 1 mere

Denne kandidatgrad er designet til at give eleverne en avanceret videnskabelig uddannelse og til at fremme forskningstræning inden for sygeplejeområdet. Målet er at opfylde behovet for faglig og faglig udvikling inden for sygepleje i det 21. århundrede.