Filter
Master
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Efter at have afsluttet en Bachelor of Science grad, kan eleverne ofte fortsætte deres uddannelse ved at forfølge en Master of Science. Færdiggørelse en kandidatgrad kan tage et til fire år, og programmer kan være kursus-baserede eller forskningsbaseret.

Hvad er en Master i Fødevarevidenskab? Fokus for denne grad begynder ofte med studiet af kemien og ernæring af fødevarer. Disse kurser er normalt efterfulgt af metoder til evaluering og analyse af fødevarer. Mange programmer fokuserer på videnskab og teknologi involveret i fødevarer engineering. Andre kurser typisk tilbydes omfatter fødevarer behandlingsteknikker og kvalitetsstyring. Mikrobiologi er også en stor del af mange fødevarevidenskab masteruddannelser.

Kandidater med en Master i Fødevarevidenskab generelt udvikler indgående videnskabelig viden, samt vigtige færdigheder ved arbejdspladserne. Kandidater er ofte i stand til at tænke analytisk, problem løse på kreative måder, arbejde i teams, og kommunikere effektivt.

Afhængigt af den specifikke kandidatuddannelsen, du vælger, vil omkostningerne variere. Det land, hvor du vælger at studere, samt programmets varighed, vil typisk bestemme din finansielle forpligtelse. Kommunikere direkte med indlæggelser kontor af programmet til at bestemme omkostningerne forventninger.

En Master i Fødevarevidenskab åbner dørene til en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidater kan vælge at forfølge job i inden for forskning og produktudvikling. Nogle vil måske dykke ned i produktionen af ​​fødevarer, der fokuserer på processerne og kvaliteten af ​​produktet. Andre stadig kan have en passion for mad love og deres gennemførelse. Muligheder eksisterer i både den private og offentlige sektor.

I dag er der flere valgmuligheder for uddannelser end nogensinde før. Med fjernundervisningsmoduler, kan du have adgang til læseplaner rundt om i verden, der kan rumme din personlige tempo og tidsplan.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer

2 Resultater i Fødevarevidenskab

Universidad de Leon

Vi tilbyder avanceret uddannelse inden for forskning inden for relevante aspekter inden for veterinær- og fødevarevidenskab. ... [+]

cirka

Vi tilbyder avanceret uddannelse inden for forskning inden for relevante aspekter inden for veterinær- og fødevarevidenskab.

Målrettet mod kandidater i Veterinær, Fødevarevidenskab og Teknologi og relaterede Biovidenskab (Agronomisk Teknologi, Biologi, Bioteknologi, Biokemi, Apotek osv.).

Hvad vi tilbyder digSpecifik forskeruddannelse i Castilla y León.Fakultet med omfattende forskningserfaring.Integration i konsoliderede forskningsgrupper.Optimale forskningsfaciliteter og udstyr til udvikling af praksis.karrieremuligheder

* ID i fødevareindustrien.

* Forskning inden for medicin og dyrkirurgi.

* Forskning inden for dyresundhed og reproduktion.

* Forskning i drøvtyggereproduktion. Vi tilbyder avanceret uddannelse inden for forskning inden for relevante aspekter inden for veterinær- og fødevarevidenskab.... [-]

Spanien León
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IMF Business School

IMF Business School , i samarbejde med University of Nebrija, lancerer masteren i diætetik, ernæring og fødevaresikkerhed, hvis formål er, at eleverne erhverver viden om ... [+]

IMF Business School , i samarbejde med University of Nebrija, lancerer masteren i diætetik, ernæring og fødevaresikkerhed, hvis formål er, at eleverne erhverver viden om produktion, lovgivning, kvalitet og certificering af fødevaresektoren; såvel som at analysere dybtgående sammensætningen af fødevaren og vores organismes funktion.

Denne master er rettet mod universitetsstuderende og fagfolk, der ønsker at enten specialisere sig i fødevaresektoren eller omdirigere deres karriere mod diætetik og ernæringsrådgivning.

Kandidatuddannelsen i Ernæring og Kostvaner, der varer et akademisk år, undervises online, understøttet af en avanceret teknologisk platform, der giver eleverne adgang til undersøgelsen uanset deres geografiske placering eller deres tilgængelighed.... [-]

Spanien Madrid
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk