Filter
Master
Finland Pori Studietype: alle Hastighed: Deltid

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Pori

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Pori betragtes som en vital by i Satakunta Region, Finland. Byen er også en kommune, der har over 80.000 indbyggere. Pori har over 4 universiteter.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Pori. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Pori. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Pori og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Pori og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Pori direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Finland
Pori
Studietype
Hastighed
Satakunta University of Applied Sciences

Rehabiliteringsområdet udvikler sig globalt, og innovative specialister er i stor efterspørgsel! Dette kandidatuddannelse er til dig, som ønsker at udvikle din kompetence ... [+]

Kandidatgrad

Master of Health Care (90 ECTS) Master of Social Services (90 ECTS) afhængigt af din bachelorgrad Indtagelse: 15

Vigtige datoer

Ansøgningsperiode: 13. marts - 3. april 2019 Entréprøve: 24-26 april 2019 Studier begynder: Efterår 2019 Studier tager: Ca. 2 år

Ansøg på studyinfo.fi

Du skal udfylde ansøgningsskemaet på Studyinfo i ansøgningsperioden:

Rehabilitering, Master Pori

Rehabiliteringsområdet udvikler sig globalt

Vi glæder os over ansøgere, der har 3 års erhvervserfaring, og som har en bachelorgrad i rehabilitering, sundhedspleje eller sociale ydelser (fx fysioterapeut, sygeplejerske, folkesundhedssygeplejerske, rehabiliteringsrådgiver, bachelor i sociale ydelser).... [-]

Finland Pori
August 2019
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk