HEALTHCARESTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Pori

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Pori betragtes som en vital by i Satakunta Region, Finland. Byen er også en kommune, der har over 80.000 indbyggere. Pori har over 4 universiteter.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Pori. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Pori. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Pori og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Pori og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Pori direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

Kandidatuddannelsen i rehabilitering

Satakunta University of Applied Sciences
på universitet Deltid 2 år August 2019 Finland Pori

Rehabiliteringsområdet udvikler sig globalt, og innovative specialister er i stor efterspørgsel! Dette kandidatuddannelse er til dig, som ønsker at udvikle din kompetence inden for rehabilitering.