HEALTHCARESTUDIES.DK

Universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i hele verden

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Find MBA og mastergrad programmer i de bedste handelshøjskoler og universiteter i Europa, USA, Asien, Australien, UK, Tyskland, Frankrig og hele verden!

115 Resultater i Master, Fjernundervisning Filter

Master i folkesundhed

The Milken Institute School of Public Health
Online Fuldtid September 2019 USA Washington

MPH @ GW er onlinemester for folkesundhed (MPH) fra The Milken Institute School of Public Health på George Washington University. Med klasser udviklet og leveret af GW's verdensklasse fakultet, har MPH @ GW de samme strenge akademikere og selektive adgangskriterier som on-campus-programmet.

Master of Aviation Medicine (MAvMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Online Deltid 4 år March 2020 New Zealand Wellington

Master of Aviation Medicine (MAvMed) kvalifikation er en 4-årig deltid fjernundervisning kursus tilbydes globalt. Kernen i kandidatuddannelsen begynder med Postgraduate Diploma i Erhvervsmedicin (PGDipOccMed) eller Postgraduate Diploma i Aeromedical Retrieval and Transport (PGDipAeroRT). Disse fire papirer fører til fire yderligere avancerede papirer, der kræves for at fuldføre kandidatuddannelsen. Når de er færdige, vil de have opnået et eksamensbevis udover en kandidats kvalifikation.

Føreren af ​​sundhedsvidenskab

Washburn University
Online Fuldtid Deltid 21 - 42 måneder August 2019 USA Topeka + 1 mere

Master of Health Science (MHS) i Health Care Education mission er at forberede eksisterende sundhedspersonale til at være effektive lærere og ledere, der er i stand til at betjene forskellige elever inden for sundhedsorganisationer og allierede sundhedsprogrammer.

Online Masters i Folkesundhed

University of Illinois Springfield
Online Fuldtid Deltid June 2019 USA USA Online

Folkesundhed er en væsentlig funktion af det moderne samfund. Det er i medicinske instituttets ord: "Hvad vi som et samfund gør kollektivt for at sikre de forhold, hvor folk kan være sunde."

Master of Applied Science i fællesskabsbaserede primære sundhedsprogrammer i Global Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deltid 2 år September 2019 USA USA Online

Et toårigt online-masterprogram, der giver eleverne de nødvendige færdigheder til at udvikle bæredygtige løsninger til at overskride grænser og fremme sundhedsinitiativer over hele verden. Dette program er rettet mod fagfolk, der ønsker at arbejde direkte på området.

Master of Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online Fuldtid 3 semestre May 2019 USA Houston

Målet med Master of Integrative Healthcare Leadership Program er at uddanne dig til at være en sundhedschef, direktør eller administrator.

Master i folkesundhed

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Colchester + 1 mere

Master of Public Health (MPH) program online er designet til travle sundhedspersonale søger at opnå en anerkendt kvalifikation fra et top britisk universitet, mens du fortsætter med at arbejde på samme tid.

Master of Public Health

European University Cyprus
på universitet Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Cypern Nicosia + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab giver de studerende med avanceret teoretisk og praktisk viden, der giver dem evnen til at vurdere og forbedre de kvalitetsstandarder og operationer i sundhedssektoren. Det giver kandidater med de videnskabelige, ledelse og lederskab fonde til at hjælpe dem med at forfølge organisatoriske reformer og tilpasning med Verdenssundhedsorganisationens politiske standarder.

Online Masters i dermocosmética

CESIF
Online Deltid 1 år April 2019 Spanien Spain Online

Master henvender sig til kandidater eller kandidater i kemi, farmaci, biologi, veterinærmedicin og kemiingeniører, såvel som enhver anden kollegium kandidat eller ingeniør med speciale inden for området kosmetik.

Forskning Master i Sundhedsvidenskab med speciale i Genetisk Epidemiologi

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
på universitet Online Fuldtid 2 måneder August 2019 Holland Rotterdam + 1 mere

Blot uddannet med en bachelorgrad i klinisk, folkesundhed eller biomedicinsk videnskab og ønsker at begynde at bidrage væsentligt til den fremtidige udvikling inden for medicin som forsker? Så er denne forskningsmester for dig! Med en bred vifte af specialiseringer og vejledning fra nogle af de største sind inden for disse områder, vil du være godt på vej til en meget vellykket forsknings karriere.

Master of Health Administration

La Trobe University
på universitet Online Fuldtid Deltid 18 - 48 måneder January 2020 Australien Melbourne + 2 mere

Hurtig spore din karriere inden for senior sundhedsledelse med Master of Health Administration.

Master i folkesundhed

Purdue University Online
Online Deltid 24 måneder May 2019 USA West Lafayette

Purdue's, CEPH-akkrediterede online-MPH trækker fra universitetets forskningsekspertise til at præsentere en streng læreplan, der forbereder eleverne til at designe og gennemføre effektive folkesundhedsprogrammer i en verden i forandring.

Online Master i E-sundhed og Telemed Management

Rome Business School
Online Deltid 12 måneder October 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

Online Master i E-Health og Telemed Management kombinerer brugen af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske, uddannelsesmæssige og administrative formål; både på stedet og på afstand (i så fald kaldes telemedicin).

Mester i offentlig administration med vægt på sundhedsstyring

Grand Canyon University
på universitet Online Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mere

Hvis du vil arbejde i en ledende rolle i en offentlig sundhedsorganisation, tilbyder Grand Canyon University's (GCU) Master of Public Administration med vægt på Health Care Management grad en måde at få kritisk indsigt i dette dynamiske felt.

Kandidatuddannelsen i sygepleje - Koncentration af sygeplejersker

University of Saint Mary Online
Online Deltid 1 år September 2019 USA Leavenworth

Tilpas din online MS i sygepleje grad med en koncentration i sygeplejerskeadministrator fra den akkrediterede, University of Saint Mary. Denne koncentration vil give dig de legitimationsoplysninger og viden, der er velegnet til ledelse og ledende stillinger, samt hjælpe dig med at definere kvaliteten af ​​pleje i sundhedsorganisationer. Ingen ophold er påkrævet.