HEALTHCARESTUDIES.DK

Universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i hele verden

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Find MBA og mastergrad programmer i de bedste handelshøjskoler og universiteter i Europa, USA, Asien, Australien, UK, Tyskland, Frankrig og hele verden!

110 Resultater i Kandidat, Fjernundervisning Filter

Master i Aeromedical Retrieval and Transport (MAeroRT)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Online Deltid 3 år Marts 2020 New Zealand Wellington

Otago Master of Aeromedical Retrieval and Transport-grad (MAeroRT) er en del af et internationalt akkrediteret program, der gør det muligt for deltidsregistrerede læger at udvikle kompetencer til professionel aeromedical hentning og transportpraksis på et registreret eller bestyrelsescertificeret specialniveau i ethvert land i verden.

Master i folkesundhed

The Milken Institute School of Public Health
Online Fuldtid September 2019 USA Washington

MPH @ GW er onlinemester for folkesundhed (MPH) fra The Milken Institute School of Public Health på George Washington University. Med klasser udviklet og leveret af GW's verdensklasse fakultet, har MPH @ GW de samme strenge akademikere og selektive adgangskriterier som on-campus-programmet.

Føreren af ​​sundhedsvidenskab

Washburn University
Online Fuldtid Deltid 21 - 42 måneder Kontakt skolen USA Topeka + 1 mere

Master of Health Science (MHS) i Health Care Education mission er at forberede eksisterende sundhedspersonale til at være effektive lærere og ledere, der er i stand til at betjene forskellige elever inden for sundhedsorganisationer og allierede sundhedsprogrammer.

Online Masters i Folkesundhed

University of Illinois Springfield
Online Fuldtid Deltid Kontakt skolen USA USA Online

Folkesundhed er en væsentlig funktion af det moderne samfund. Det er i medicinske instituttets ord: "Hvad vi som et samfund gør kollektivt for at sikre de forhold, hvor folk kan være sunde."

Master of Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online Fuldtid 3 semestre Kontakt skolen USA Houston

Målet med Master of Integrative Healthcare Leadership Program er at uddanne dig til at være en sundhedschef, direktør eller administrator.

Master of Applied Science i fællesskabsbaserede primære sundhedsprogrammer i Global Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deltid 2 år September 2019 USA USA Online

Et toårigt online-masterprogram, der giver eleverne de nødvendige færdigheder til at udvikle bæredygtige løsninger til at overskride grænser og fremme sundhedsinitiativer over hele verden. Dette program er rettet mod fagfolk, der ønsker at arbejde direkte på området.

Master i folkesundhed-Health Services Management Specialization

Northern Illinois University Online
Online Fuldtid 2 år August 2019 USA DeKalb

I MPH Health Services Management Specialization vil du undersøge de mange aspekter af sundhedsvæsenets ledelse med succes at drive en sundhedsfacilitet, såsom omkostninger, kvalitet, tilgængelighed, levering, organisation, finansiering, menneskelige ressourcer og sundhedsøkonomi.

Master i folkesundhed

University of Essex Online
Online Deltid 24 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Colchester + 1 mere

Master of Public Health (MPH) program online er designet til travle sundhedspersonale søger at opnå en anerkendt kvalifikation fra et top britisk universitet, mens du fortsætter med at arbejde på samme tid.

Master of Public Health

European University Cyprus
på universitet Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Cypern Nicosia + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab giver de studerende med avanceret teoretisk og praktisk viden, der giver dem evnen til at vurdere og forbedre de kvalitetsstandarder og operationer i sundhedssektoren. Det giver kandidater med de videnskabelige, ledelse og lederskab fonde til at hjælpe dem med at forfølge organisatoriske reformer og tilpasning med Verdenssundhedsorganisationens politiske standarder.

Master of Health Administration

La Trobe University
på universitet Online Fuldtid Deltid 18 - 48 måneder Januar 2020 Australien Melbourne + 2 mere

Hurtig spore din karriere inden for senior sundhedsledelse med Master of Health Administration.

Kandidatuddannelsen i sygepleje - Koncentration af sygeplejersker

University of Saint Mary Online
Online Deltid 1 år September 2019 USA Leavenworth

Tilpas din online MS i sygepleje grad med en koncentration i sygeplejerskeadministrator fra den akkrediterede, University of Saint Mary. Denne koncentration vil give dig de legitimationsoplysninger og viden, der er velegnet til ledelse og ledende stillinger, samt hjælpe dig med at definere kvaliteten af ​​pleje i sundhedsorganisationer. Ingen ophold er påkrævet.

Master i folkesundhed

Purdue University Online
Online Deltid 24 måneder August 2019 USA West Lafayette

Purdue's, CEPH-akkrediterede online-MPH trækker fra universitetets forskningsekspertise til at præsentere en streng læreplan, der forbereder eleverne til at designe og gennemføre effektive folkesundhedsprogrammer i en verden i forandring.

MPH-certifikat i epidemiologi

Benedictine University Online
Online Deltid 2 år September 2019 USA Lisle

Benedictine Universitets online mastergrad for folkesundhed (MPH) giver dig en fleksibel måde at fremme din karriere på, enten i den private eller offentlige sektor.

Master i folkesundhed

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Deltid 2 år Åben tilmelding USA Winona

Saint Marys mission om at tjene det underbeviste og forbedrede velvære kommer til liv i vores Master of Public Health-program. Denne toårige, 100 procent online grad forbereder dig til succes som en offentlig sundhedspraktiker. Du vil opleve en læseplan formet af folkesundhedseksperter, lær direkte fra instruktører, der praktiserer på frontlinjen på dette felt og udføre specialiseret, dybtgående feltarbejde i miljøer, hvor du rent faktisk kunne tjene.

Kandidatuddannelse i krop og psykosocial skade

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Spanien Madrid

Etablere protokoller og metoder til vurdering af kropsskade At udvikle ekspertteknikken i de forskellige patologier af værdiansættelsen af den kropslige skade Forbered meninger med videnskabelig og teknisk ekspertise.