Filter
Master
Georgien Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Georgien tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Uddannelse i Georgien er delvist finansieret for de mennesker forfølger uddannelse i alderen 18 og 35 år. Dette system gør det muligt for eleverne at tilegne sig praktiske færdigheder og viden, som hjælper hele verden står over for udfordringerne i det 21. århundrede.

Universiteter for bachelorgrad i Georgien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Georgien her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Georgian Technical University

Programmets uddannelsesmæssige mål for biomedicinsk teknik er at integrere ingeniør- og livsvidenskabelige principper i en omfattende læseplan, der forbereder eleverne ti ... [+]

Programmets uddannelsesmæssige mål for biomedicinsk teknik er at integrere ingeniør- og livsvidenskabelige principper i en omfattende læseplan, der forbereder eleverne til optagelse i ph.d.-uddannelsen, biomedicinsk industri eller fagskole. Primære forskningsområder er biomedicinsk billeddannelse, biomedicinske implantater og enheder, hjerteelektrofysiologi, multimetals beregningsmodellering, vævsteknik og regenerativ medicin.

Programmet giver kandidater med en streng, bredbaseret avanceret uddannelse i teknik kombineret med anvendt biologi, der vil forberede kandidater til de mange forskellige karrieremuligheder inden for biomedicinsk teknik. Giv en bemyndigelse faglig grad til studerende, der har til hensigt at blive praktiserende ingeniører.... [-]

Georgien Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk