Filter
Master
Irland Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland tilbyder bachelorer programmer.

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Universiteter for bachelorgrad i Irland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Irland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Denne spændende nye fuld tid Masters program er blevet udviklet som en reaktion på et identificeret behov på det internationale marked for en post-graduate-program, der f ... [+]

Denne spændende nye fuld tid Masters program er blevet udviklet som en reaktion på et identificeret behov på det internationale marked for en post-graduate-program, der fokuserer på sundhedsvæsenet ledelse. Formålet med Master of Health Sciences (International Healthcare Management) er at forberede sygeplejersker / sundhedspersonale til at påtage sig rollen som Manager / ledere i forskellige sundhedsydelser indstillinger globalt.

Da der er fortsat fokus på corporate governance, finanspolitisk holdbarhed og lederskab ansvarlighed, beskæftigelsesmuligheder og bestyrelsesposter inden for denne sektor vil blive efterspurgt. Kandidater med denne viden base og dygtighed sæt vil blive sat til at påtage sig dette ansvar og anvende denne viden til almenvellet.... [-]

Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk