Filter
Master
Italien Studietype: alle Hastighed: Deltid

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Italien

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Italien, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Rome Business School

Online Master i E-Health og Telemed Management kombinerer brugen af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske ... [+]

Startdato: hvert år, marts og oktober

Under SIT - Det Italienske Selskab for Telemedicin - Rome Business School Online Master i E-Health og Telemed Management er designet til at levere træning på organisatoriske processer og teknologier rettet mod korrekt introduktion og styring af ikt-løsninger og telemedicin i sundhedssystemer.

E-sundhed er den kombinerede anvendelse af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske, uddannelsesmæssige og administrative formål; både på stedet og på afstand (i så fald kaldes telemedicin).

E-sundhed er ikke kun en teknisk udvikling, men repræsenterer også en måde at tænke på, en forpligtelse, en organisatorisk tilgang til forbedring af sundhedsvæsenet lokalt eller regionalt ved at bruge de nye muligheder, som informations- og kommunikationsteknologi giver.... [-]

Italien Rome Italy Online
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
Rome Business School

Master i eHealth and Telemedicine Management er den kombinerede anvendelse af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, ti ... [+]

Under SIT - Det Italienske Selskab for Telemedicin - Rome Business School 's Master's Degree Course i e-Health Management er designet til at uddanne sig om organisatoriske processer og teknologier rettet mod korrekt introduktion og styring af ikt-løsninger og telemedicin i Sundhedssystemer.

Startdato: hvert år i marts og oktober

Master i eHealth and Telemedicine Management er den kombinerede anvendelse af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske, uddannelsesmæssige og administrative formål; både på stedet og på afstand (i så fald kaldes telemedicin).

eHealth er ikke kun en teknisk udvikling, men repræsenterer også en måde at tænke på, en forpligtelse, en organisatorisk tilgang til at forbedre sundhedssektoren lokalt eller regionalt ved at bruge de nye muligheder, som informations- og kommunikationsteknologi giver.... [-]

Italien Rome Italy Online
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk