HEALTHCARESTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Italy Online

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Italy Online. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Italy Online. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Italy Online og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Italy Online og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Italy Online direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Italy Online, Fjernundervisning Filter

Online Master i E-sundhed og Telemed Management

Rome Business School
Online Deltid 12 måneder Oktober 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

Online Master i E-Health og Telemed Management kombinerer brugen af informationsteknologi og elektronisk kommunikation, især internettet, i sundhedssektoren, til kliniske, uddannelsesmæssige og administrative formål; både på stedet og på afstand (i så fald kaldes telemedicin).