close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i La Spezia

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan a… Læs mere

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i La Spezia. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i La Spezia. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i La Spezia og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i La Spezia og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i La Spezia direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)
La Spezia, Italien

Dette program varer i to akademiske år, hvor de studerende tilegner sig både teoretisk viden og praktiske færdigheder. Formålet med masteren er at give klinikere de nødvendige ... +

Dette program varer i to akademiske år, hvor de studerende tilegner sig både teoretisk viden og praktiske færdigheder. Formålet med masteren er at give klinikere de nødvendige midler til en korrekt diagnostisk og operativ tilgang til ortodontiske tilfælde. Studerende bliver trukket ind i moderne ortodonti fra diagnosen til de post-ortodontiske procedurer og vil have chancen for at komme i kontakt med de mest moderne teknikker og teknologier. Master's vigtigste partnere er: Istituto Stomatologico Toscano og Istituto Giuseppe Cozzani -
Master
Deltid
24 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder