35 Kandidat Programmer i Italien for 2024

Kandidat Programmer i Italien for 2024Filter
    • Rome, Italien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Master of International Healthcare Management, Economics and Policy (MIHMEP) er et etårigt fuldtidsprogram på engelsk, rettet mod dem, der ønsker at påtage sig udfordrende globale roller i sundhedssektoren, uanset om det er den private industri, regeringen, og internationale organisationer eller sundhedstjenesteudbydere. Vi tilbyder dig en streng og specialiseret tilgang sammen med en global vision om at udvide horisonterne for sundhedsstyring på tværs af alle aktører, der opererer i sektoren.

    • Padua, Italien

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Masteruddannelsen tilbyder den seneste udvikling inden for kognitiv neurovidenskab og klinisk neuropsykologisk forskning og anvendelse.

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Online Italy

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Italiensk

    • Parma, Italien

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    French

    • Cesena, Italien

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Det biomedicinske ingeniørprogram fra University of Bologna forbereder fagfolk, der er i stand til at holde for teknisk-organisatoriske, design eller videnskabelige roller inden for adskillige områder, hvor viden inden for "life sciences" er integreret med den metodiske tilgang til Engineering.

    • Caserta, Italien
    • Naples, Italien

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Dette kursus er afsat til at give eleverne den videnskabelige baggrund og de færdigheder, der er nødvendige for at blive læge; Faktisk giver kurset eleverne metoder og baggrund for enten at blive læge og forsker inden for medicinsk videnskab.

    • Pavia, Italien

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Kandidater, der har et gymnasium eller tilsvarende udenlandsk kvalifikation, kan optages til graden i medicin og kirurgi.

    • Parma, Italien

    Fuldtid, Deltid

    6 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Missionen for encyklus kandidatuddannelse i medicin og kirurgi identificeres med uddannelse af en læge på et indledende professionelt niveau med en biomedicinsk-psykosocial kultur, der har en tværfaglig og integreret vision om de mest almindelige problemer med sundhed og sygdom . Uddannelsens uddannelse skal være orienteret mod samfundet, territoriet og grundlæggende mod forebyggelse af sygdom såvel som mod sundhedsfremme og med en humanistisk kultur i dets medicinske aspekter. Denne specifikke mission reagerer på en mere passende måde på de nye behov for pleje og sundhed, da den ikke kun er centreret om sygdommen, men frem for alt den syge person, betragtet som en helhed af soma og psyke og indsat i den sociale kontekst. Den således orienterede medicinske uddannelse ses også som det første segment af en uddannelse, der skal vare over tid, og i dette perspektiv er den viden, som den studerende skal tilegne sig i denne fase, blevet kalibreret, idet der lægges stor vægt på selvlæring, til oplevelser. ikke kun på hospitaler, men også i lokale sundhedsfaciliteter, epidemiologi, til udvikling af klinisk ræsonnement og kultur af forebyggelse. Medical School ved University of Parma har nu besluttet at udvikle dette europæiske og internationale kald, der åbner et nyt medicinsk & kirurgisk kursus, helt afholdt på engelsk, i den nærliggende by Piacenza, som tilbyder et hospitalssystem, der ikke deles med andre medicinske kurser, men vil være unikt dedikeret til den nye medicinske grad.

    • Rome, Italien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    • Siena, Italien

    2 år

    På campus

    Italiensk

    • Rome, Italien

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Roms Universitet "Foro Italico", en italiensk stat universitet udmærker i idræt undersøgelserne, i konsortium med den norske School of Sport Science i Oslo (NOR), universitetet i Wien (AUT), Syddansk Universitet Danmark i Odense (DEN) og den tyske Sport University i Köln (GER), førende europæiske universiteter på området, byder på en 2-årig europæisk master i Sundhed og fysisk aktivitet (120 ECTS).

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Rome, Italien

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Denne nye internationale kandidatuddannelse i medicin og kirurgi, der undervises på engelsk, bruger en tværfaglig tilgang til at træne eleverne til at blive læger, der praktiserer i et forskelligartet biomedicinsk-socialt miljø med tværfaglige og interkulturelle faglige færdigheder.