HEALTHCARESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

3 Resultater i Komplementær medicin, Online Filter

Et år - MSc psykologisk medicin / mental sundhed

ALP Akademisches Lehrinstitut für Psychologie
MSc
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
12 måneder
15 Jul 2020
Engelsk
Online

kort Master ++ online ++ ingen tilstedeværelse på campus ++ 1 år ++ Psykisk sundhed ++ Komplementær medicin Masterprogrammet er designet til nuværende og potentielle professio ...

Læs mere

MA i sundhed og velvære

University of the Highlands and Islands
MA
Sep 2020
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
01 Jun 2020
Engelsk
Online

MA Health and Wellbeing er designet til at imødekomme karriereudviklingsbehov hos fagfolk inden for sundhed og socialpleje i Storbritannien. Kurset øger din opmærksomhed på de ...

Læs mere

Master of Acupuncture

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
M.D.
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Målet med Master of Acupuncture

Læs mere