$close

Filtre

Se resultater

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Letland

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og fag… Læs mere

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Riga, Letland

Den professionelle kandidatuddannelse Optometri (klinisk) tilbyder multidisciplinære studier baseret på visuel videnskab og moderne primær visionpleje.

Den professionelle kandidatuddannelse Optometri (klinisk) tilbyder multidisciplinære studier baseret på visuel videnskab og moderne primær visionpleje. -
Master
Fuldtid
Deltid
24 - 30 måneder
Engelsk
Sep 2022
på universitet