HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Letland tilbyder bachelorer programmer.

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Universiteter for bachelorgrad i Letland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Letland her.

resultater fundet Filter

Mester i veterinærmedicin (første og andet cyklus studier)

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Master
<
Fuldtid
<
6 år
Engelsk
på universitet

'Et Medicin - One Health' konceptet forbinder mennesker, dyr og miljø og sundhed. I de senere år videnskaben om veterinærmedicin har hurtigt udvidet. På nuværende denne videns ...

Læs mere

Master i optometri (klinisk)

Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
24&nbsp;-&nbsp;30 måneder
Engelsk
på universitet

Den professionelle kandidatuddannelse Optometri (klinisk) tilbyder multidisciplinære studier baseret på visuel videnskab og moderne primær visionpleje.

Læs mere

Professionel Master i Sundhedspleje Specialist i Sport

Latvian Academy of Sport Education
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Formålet med Professional Master Higher Education Studieprogrammet "Healthcare specialist i sport" er at sikre landets økonomiske, kulturelle og sociale behov tilsva ...

Læs mere