$close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Beirut

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.Libanon-officielt kaldet republikken Libanon. Det findes i det østlige Middelhav. Mange mennesker i landet har adgang… Læs mere

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Libanon-officielt kaldet republikken Libanon. Det findes i det østlige Middelhav. Mange mennesker i landet har adgang til uddannelse, der er dybest set struktureret i grundlæggende, primære og sekundære såvel som de videregående uddannelser.

Inddragelse af mange uddannelsesinstitutioner skildrer, at Beirut er centrum for uddannelse og læring i hele Libanon. Værd at se arkitektoniske områder og tilgængeligheden af ​​forskellige uddannelsesinstitutioner vidner Beirut 's uddannelsesmæssig succes i Libanon.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Beirut. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Beirut. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Beirut og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Beirut og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Beirut direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Saint Joseph University of Beirut
Beirut, Libanon

Med den fortsatte fremkomst af nye sundhedsrisici og de store ændringer, der foregår på det teknologiske, økonomiske, sociale og politiske niveau, er oprettelsen af et højere ... +

Med den fortsatte fremkomst af nye sundhedsrisici og de store ændringer, der foregår på det teknologiske, økonomiske, sociale og politiske niveau, er oprettelsen af et højere institut for folkesundhed (ISSP) ved Saint Joseph University of Beirut blevet en anerkendt prioritet for at opnå bedre folkesundhedsmål. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
på universitet