HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malta tilbyder bachelorer programmer.

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Malta er et lille, ø land i Middelhavet, der ligger syd for øen Sicilien, Italien. Malta har fremmet sig succesfuldt som en helt tosprogede nation for maltesisk og engelsk. Det tæller for mange uddannelsesinstitutioner i resten af ​​verden som et land, hvor engelsk er det første sprog, og de vil derfor ofte endda subsidiere de studerende til at gå der for at lære det. Langt størstedelen af ​​de maltesiske borgere taler engelsk til en meget høj standard.

Universiteter for bachelorgrad i Malta. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malta her.

resultater fundet Filter

Master i traditionel kinesisk medicin og kultur

University of Malta
Master
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

University of Malta , i samarbejde med Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, vil give et omfattende teori og praktisk baseret studieprogram for at gøre det muli ...

Læs mere

Mastere i klinisk tandlæge (MClinDent) Ortodonti

United Campus of Malta
Master
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Kurset løber i fire år på deltid og fører til en kandidatgrad.

Læs mere

Master of Pharmacy

University of Malta
Master
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Programmet støtter eleverne til at integrere færdigheder inden for medicinalvidenskab og farmaceutisk praksis for at praktisere i en bred vifte af indstillinger, herunder fæll ...

Læs mere