Filter
Master
Spanien Studietype: alle Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

De, der læser medicin, kan forvente at lære om menneskekroppen i detaljer og vil også få en praktisk forståelse af sundhedsværktøjer som lægemidler og kirurgi. Denne viden vil være nyttig i arbejdet med at forebygge, diagnosticere og behandle sygdomme.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Medicin, Spanien

Formación Alcalá

Antal timer, og kreditter 1000 timer og 40 ECTS ... [+]

. Antal timer, og kreditter 1000 timer og 40 ECTS. Varighed: 6 måneder minimum og maksimum 12 måneder fra datoen for tilmelding - Mode: Materiale leveres i bogform + Evaluering og vejledning fra Virtual Training Platform Alcalá. MÅL At kende fordele og begrænsninger af kvantitative og kvalitative forskningsmetoder problemer sandsynlige metoder. At kende fordele og begrænsninger ved forskellige typer af epidemiologisk undersøgelse. Vurdere de centrale aspekter af udformningen af ​​et klinisk forsøg med lægemidler. Genkend begrænsningerne for anvendelse til at praktisere den primære sundhedstjeneste af resultaterne af kliniske forsøg. Design en kvalitativ undersøgelse. Design af... [-]
Spanien Jaén
September 2019
Spansk
Deltid
6 - 12 måneder
Online
Læs mere på dansk