Filter
Master
Mexico Aguascalientes Aguascalientes Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Aguascalientes

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

En af de mest folkerige byer i Mexico, er Aguscalientes kendt for sine internationale universiteter. Uddannelsesinstitutioner såsom Universidad Autónoma de Aguascalientes er tilknyttet forskellige internationale universiteter, og de er kendt for deres smukke campusser.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Aguascalientes. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Aguascalientes. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Aguascalientes og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Aguascalientes og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Aguascalientes direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kandidat, Aguascalientes, Fjernundervisning

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Formål: At uddanne fagfolk med speciale i visuel rehabilitering, med omfattende viden inden for naturvidenskab relateret til menneskelig visuel funktion, som giver dem mu ... [+]

Allround

Træn specialiserede fagfolk i visuel rehabilitering, med omfattende viden inden for naturvidenskab relateret til menneskelig visuel funktion, som giver dem mulighed for at opdage, diagnosticere, administrere, rehabilitere anomalier af binokulære syn og dårlig visuel perception ved at anvende de teknikker og procedurer for klarer sig bedre udsyn.

PROFIL AF INDKOMSTEN

Program til optometrister eller lignende med bachelorgrad

VIDEN

I områder med brydning, kontaktlinser, binokulære syn og den primære sundhedstjeneste. I grundlæggende begreber i computing og nye teknologier. Viden inden for optometri udstyr.

EVNER

Kapacitet til analyse og syntese af information. Engelsk forståelse. Udtryk i mundtlig og skriftlig form. Og problemløsningsmetode. Self-learning. Autogestión. ... [-]
Mexico Aguascalientes
Juli 2019
Spansk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk