HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Mexico City

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Mexico State har berømt og grand skolesystem efter Mexico City. Den største universitet, Universidad Autónoma del Estado de Mexico, tilbyder et omfattende antal kurser til lokale og oversøiske studerende. Det er et ideelt sted for uddannelse især for dem der har brug for mange muligheder i forskellige studieområder.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Mexico City. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Mexico City. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Mexico City og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Mexico City og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Mexico City direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Mexico City, Online Filter

Master i sundhedsadministration og administration

UNIR - Mexico
Master
Maj 2021
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Kandidatuddannelsen i hospitalsadministration vil give dig den nødvendige viden for at sikre kvaliteten af pleje og patienttilfredshed. Derudover vil du træne som en højtuddan ...

Læs mere

Master i ledelse og administration af sundhedsudstyr

UNIR - Mexico
Master
Maj 2021
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Master i ledelse og administration af sundhedshold vil give dig den nødvendige viden til at lede, koordinere og evaluere kvaliteten af sygeplejeaktiviteterne på et hospital, b ...

Læs mere