75 Fjernundervisning Kandidat Programmer i Nordamerika for 2024

Fjernundervisning Kandidat Programmer i Nordamerika for 2024Filter
    • Boston, USA

    Fuldtid, Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Simmons' innovative, CCNE-akkrediterede online MSN-program er designet til arbejdende RN'er - med forudsigelige planlægningsmuligheder for at hjælpe dig med at passe kurser ind i dit travle liv, støtte fra akademiske coaches og et dedikeret klinisk placeringsteam til at hjælpe dig med at nå dine FNP-mål. Vores studerende har en bestyrelsesbeståelsesrate på 90 %. Ansøg nu.

    • Fairfax, USA

    Deltid

    32 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Master of Health Administration i Health Systems Management tilbydes af George Mason University forbereder fremtidige ledere af sundhedspleje, folkesundhed og social service at få de nødvendige færdigheder til at løse udfordringer i et hurtigt skiftende og kulturelt forskelligt sundhedsmiljø.

    • Online USA

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Tag din sundhedskarriere til næste niveau ved at opnå din mastergrad i sundhedsadministration fra King University. Onlineprogrammet vil lære dig de kernekompetencer, der er nødvendige for at være førende på området. Med vejledning fra erfarne instruktører lærer du at navigere i den komplekse og stadigt foranderlige sundhedsindustri som medlem af ledelsen på øverste niveau. Ansøg i dag.

    • Scranton, USA

    Deltid

    30 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    University of Scranton's CAHME-akkrediterede Master of Health Administration (MHA) i Health Informatics program sætter strømmen af data i dine hænder.

    • Lisle, USA

    Deltid

    42 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den online Dual Master of Public Health / Master of Science i Management and Organizational Behavior (MSMOB) grad armerer dig med den viden og færdigheder, der er nødvendige for at motivere organisatorisk adfærd forandring, identificere områder for samfundets sundhed forbedring og formulere strategiske planer.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    5 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ohio University's Master of Science Nursing-Nurse Leader (MSN-NL) er et innovativt program, der forbereder sygeplejersker til at lede inden for en række forskellige sundhedsmiljøer og organisationer. De studerende vil lære best practice inden for sygeplejeledelse, politik, informatik, administration og kvalitetsforbedring. De vil anvende viden og øve sig i lederegenskaber for at skabe forandring i nutidens dynamiske sundhedsmiljø.

    • Madison, USA

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Humanisering af medicin og pleje ved at fremme moralske praksisser og institutioner er missionen for Low-residency Medical & Health Humanities-programmet på Drew University . Vores certifikat, master og professionelle doktorgrad blev skabt for næsten tre årtier siden og var den første af sin slags og fortsætter med at innovere og tjene lokale, nationale og internationalt baserede plejesammenhænge. Disse grader imødekommer det voksende behov for avanceret uddannelse inden for sundhedshumaniora, plejeetik, sundhedspolitik, kontemplativ pleje og narrativ medicin.

    • West Lafayette, USA

    Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Purdue's, CEPH-akkrediterede online-MPH trækker fra universitetets forskningsekspertise til at præsentere en streng læreplan, der forbereder eleverne til at designe og gennemføre effektive folkesundhedsprogrammer i en verden i forandring.

    • Wichita, USA

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    MHCL-programmet vil forberede de studerende til ansvarlige stillinger i professionel ledelse i sundhedsmiljøet. Kurserne blev udviklet af ledere i sundhedssektoren og specifikt designet til at omfatte alle faser af sundhedsledelse, herunder akut og langsigtet pleje, klinik- og hospitalsledelse og hjemmesundheds- og hospicebureauer. Du kan afslutte din uddannelse på så lidt som et år gennem online og personligt.

    • London, Canada

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Designet til praktiserende ergo- og fysioterapeuter på jagt efter viden og færdigheder på avanceret niveau inden for rehabilitering af øvre ekstremiteter, hjælper dette program dig med at udvikle færdighederne og viden til at yde forbedret patientpleje til skader og tilstande i overekstremiteter og til at søge avanceret akkreditering og anerkendelse nationalt og internationalt.

    • Los Angeles, USA

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Det STEM-udpegede Management of Drug Development-program er designet til studerende med baggrund i præklinisk biologisk og farmaceutisk videnskab. Det sigter mod at producere forskere på indgangs- og mellemniveau med den viden og de færdigheder, der er passende til professionel praksis inden for translationel forskning, med særlig vægt på overgangen mellem præklinisk narkotikaopdagelse på det tidlige stadium og klinisk lægemiddeludvikling.

    • San Diego, USA

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Formålet med Master of Public Health-graden (med koncentration i epidemiologi, international folkesundhed, miljømæssig sundhed eller folkesundhedssystemer) er at give en læringsoplevelse, som globale studerende let kan overføre til den daglige praksis inden for folkesundhed i deres hjemlande. Læringsaktiviteter kombinerer akademisk, professionel uddannelse og anvendelser i den virkelige verden, der udfordrer den voksne elev til at udvikle et professionelt ordforråd og kompetencer i hvert kursus på kandidatniveau.

    • Boston, USA

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Som en offentlig sundhedsprofessionel har du magten til at hjælpe med at beskytte befolkningens sundhed over hele kloden. Dette program bygger på din bachelorgrad, så du kan opbygge din karriere ved at forhindre sygdomsoverførsel, fremme sundhed og velvære i lokalsamfund og fremme sundhedslighed over hele kloden.

    • Philadelphia, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Master of Public Health in Epidemiology i Temple's College of Public Health forbereder eleverne til praksis- og forskningsorienterede karrierer inden for epidemiologi. Studerende lærer at bruge strenge epidemiologiske metoder og passende analyser til at besvare presserende forskningsspørgsmål relateret til offentlighedens sundhed.

    • Honolulu, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det primære mål for Master of Health Science er at vokse forskningsingeniører med evnen til at generere ny teknisk viden. Inden for programmet er nogle af de vigtigste fokusområder miljøhygiejne, sundhedstjenester, international sundhed, mental sundhed og folkesundhed, beslutningsvidenskab, økonomi, etik, evaluerende videnskab og statistik, ledelse, medicinsk sociologi og politisk analyse.