Filter
Master
Norge Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Norge tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Norge, officielt Kongeriget Norge, er en skandinavisk enhedsstat konstitutionelt monarki hvis område omfatter den vestlige del af den skandinaviske halvø, Jan Mayen, den arktiske øgruppe Svalbard og subantarctic Bouvetø. Videregående uddannelser i Norge udbydes af en række på syv universiteter.

Universiteter for bachelorgrad i Norge. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Norge her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

UIT The Arctic University of Norway

Emnet for folkesundhed fokuserer på samfundets helhed som helhed. Formålet er at give viden og forståelse af de vigtigste årsager til sygdom og sygdomme og identificere e ... [+]

Emnet for folkesundhed fokuserer på samfundets helhed som helhed. Formålet er at give viden og forståelse af de vigtigste årsager til sygdom og sygdomme og identificere effektive interventioner med det formål at forbedre befolkningens sundhed. Blandt de forskellige fagområder i analysen af ​​folkesundheden er biostatistik og epidemiologi de vigtigste.

Programbeskrivelse

Programmets første år består af seks obligatoriske kurser (60 ECTS). I tredje semester vælger eleverne tre kurser på de fire valgfrie kurser, der tilbydes, eller på udveksling i udlandet. Det fjerde semester er afsat til afhandling.

Kandidatafhandlingen (30 ECTS) skal skrives om et emne relateret til de valgfrie kurser valgt af den studerende.... [-]

Norge Tromsø
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk