HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Norge tilbyder bachelorer programmer.

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Norge, officielt Kongeriget Norge, er en skandinavisk enhedsstat konstitutionelt monarki hvis område omfatter den vestlige del af den skandinaviske halvø, Jan Mayen, den arktiske øgruppe Svalbard og subantarctic Bouvetø. Videregående uddannelser i Norge udbydes af en række på syv universiteter.

Universiteter for bachelorgrad i Norge. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Norge her.

resultater fundet Filter

Master of Science i biomedicin

UIT The Arctic University of Norway
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i biomedicin vil kaste lys over nutidige problemer og metoder inden for biomedicin. Eleverne vil blive uddannet i forsøgsarbejde samt skriftlige og mundtli ...

Læs mere

Master i folkesundhed

UIT The Arctic University of Norway
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Emnet for folkesundhed fokuserer på samfundets helhed som helhed. Formålet er at give viden og forståelse af de vigtigste årsager til sygdom og sygdomme og identificere effekt ...

Læs mere