HEALTHCARESTUDIES.DK

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

resultater fundet Filter

Master of Public Health (avanceret)

Torrens University Australia
på universitet Online Fuldtid Deltid 2 år Kontakt skolen Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 9 mere

Master i Biomedicinsk Institut

Brawijaya University
på universitet Fuldtid Deltid Juli 2020 Indonesien Malang

Vision: bliver en reference i undersøgelse og undervisning Biomedicinsk Institut, har internationale konkurrenceevne og fremme ekspertise inden for områderne anatomi-Histologi, farmakologi, toksikologi, Molecular Physiology, Immunologi, Mikrobiologi, Parasitologi, forebyggende medicin, og Klinisk Medicin.

Master of Public Health

Western Sydney University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Australien Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 mere

Master of Public Health kursus er designet til fagfolk, der arbejder i en række forskellige indstillinger, herunder sundhed afdelinger og lokale organisationer.

Føreren af ​​sundhedsvidenskab

Western Sydney University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Australien Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 mere

Master of Health Science er designet til fagfolk, der arbejder i en række forskellige sundhedsvidenskabelige indstillinger, herunder både statslige og ikke-statslige organisationer.

Føreren af ​​sygepleje

Avondale College of Higher Education
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen Australien Cooranbong Wahroonga + 2 mere

Det Humanistiske Fakultet, Sygepleje og teologi tilbyder en Master of Nursing (ved kursusaktiviteter) med valgfri fraførselssteder Graduate Certificate i Sygepleje og HD i sygepleje.

University of Southern Queensland (USQ)
Online Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder Kontakt skolen Australien Australia Online + 1 mere

Master of motion videnskab

The University of Notre Dame Australia
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Australien Fremantle Broome Sydney + 3 mere

The Masters Degree i Exercise Science er designet til at hjælpe eleverne til at opfylde nationale akkreditering standarder, der kræves for fuldt medlemskab med Motion og Idræt Australien ...

Master i mental sundhed (sygepleje)

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

Vores Master of Mental Health Nursing er den første af sin art, udviklet mod de nyeste mental sundhed industristandarder som fastsat af Australian College of Mental Health Nursing. Du kan bruge din kvalifikation ved afslutning som en del af Pathway at blive en legitimeret psykisk sygeplejerske.

Master i mental sundhed

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

Der er et voksende behov i vores sundhedssystem for højtuddannede fagfolk, der forstår kompleksiteten af ​​mental sundhed og kan tilbyde velinformerede psykiske kliniske interventioner.

Master of Healthcare Leadership

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

SCU Online Master of Healthcare Leadership vil give dig mulighed for at blive en ægte leder og få en positiv indflydelse i dit sundhedsmiljø. SCUs meget støttende kandidatgrad er designet til at hjælpe travle sundhedspersonale med at udvikle færdigheder og viden til at udnytte nye muligheder i en hurtigt udviklende sundhedsindustri.

Online Master of Nursing

James Cook University Online
Online Deltid 24 måneder September 2019 Australien Australia Online

På James Cook University vil vores Master of Nursing give dig mulighed for at forstå og gennemføre forskning og omfatte ledelsesroller eller pædagogiske roller i et hospital miljø. Du vil være rustet til at træde op og drive den nødvendige ændring for at optimere dine patienters sundhedsresultater.

Master of Health Services Management

University of South Australia
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Februar 2020 Australien Adelaide + 1 mere

Hvis du er en sundhed eller medicinsk professionel leder til at udvikle og forbedre dit lederskab, ledelse og erhvervsmæssige kompetencer, kan Master of Health Services Management være for dig.

Master of Infectious Disease

The University of Western Australia
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Australien Crawley + 1 mere

Hvis du vil have en spændende karriere, der stimulerer dig, udfordrer dig og belønner dig, sætter en ph.d.-grad i videnskab dig på den rigtige vej.

Master i bioteknologi

The University of Western Australia
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Australien Crawley + 1 mere

Unik i Australien tilbyder dette kursus en grundig grundforbindelse inden for state-of-the-art bioteknologi kombineret med uddannelse i virksomheden, kommercialisering og intellektuel ejendomsbeskyttelse med specialisering inden for enten biokemi og molekylærbiologi, miljøbioteknologi, genetik og Avl eller Genetik og Genomics.

Master of Laboratory Medicine

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Kontakt skolen Australien Melbourne + 1 mere

Din karriere inden for laboratoriemedicin Kandidater er ansat som medicinske forskere inden for diagnostisk patologi, som medicinske forskere eller som kliniske efterforskere.