Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Physiotherapy

En master-grad er en type kandidat kvalifikation, der giver eleverne mulighed for at blive eksperter i deres valgte områder. Designet til dem, der tidligere har gennemført en bachelor 's grad, disse programmer er omkring to år i længden.

Fysioterapi er den praksis at fremme sund bevægelse. Fysioterapeuter hjælper patienter med at genoprette og opretholde fysisk fingerfærdighed, øge mobiliteten, forbedre styrken og maksimere deres generelle motorfunktion gennem forebyggelse af skade og rehabilitering. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Mester For Rehabiliteringsrådgivning

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 USA Montgomery

Velkommen til Master of Rehabilitation Counseling Program. Vores graduate-program består af 51 kredit timer og er udformet som en sekventiel fem semester læseplan, der fører til Master of Rehabilitation Rådgivning (MRC) grad. Missionen for Master of Rehabilitation Rådgivning (MRC) program er at forberede optaget studerende til at blive professionelle Rehabilitering Rådgivere, der arbejder i partnerskab med mennesker med handicap. [+]

Velkommen til Master of Rehabilitation Counseling Program. Vores graduate-program består af 51 kredit timer og er udformet som en sekventiel fem semester læseplan, der fører til Master of Rehabilitation Rådgivning (MRC) grad.

Mission og mål

Missionen for Master of Rehabilitation Rådgivning (MRC) program er at forberede optaget studerende til at blive professionelle Rehabilitering Rådgivere, der arbejder i partnerskab med mennesker med handicap. De primære løbende mål for MRC-programmet omfatter:

udvikle og vedligeholde en uddannelsesplan med fokus på effektiv studerendes læring og udvikling i revalidering; forbereder eleverne til at blive professionelle, der er forpligtet til effektivt at samarbejde med mennesker med handicap i at nå deres maksimale faglige, psykologiske, sociale og økonomiske uafhængighed; og at skabe et multikulturelt læringsmiljø, der favner bemyndigelse studerende bliver fagfolk, der letter empowerment for deres kunder og samfund. Hvad er Rehabilitering Rådgivning? ... [-]

Master Of Education (M.Ed.) I Idræt

Alabama State University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Montgomery

Velkommen til Department of Health, Physical Education og fritid (HPER). Den HPER Department på Alabama State University (ASU) er en del af Seminarium (COE). Afdelingen tilbyder bachelor-og kandidatniveau grader i idræt (P-12) og Health Education (6-12) med kandidater, der modtager lærer certificering fra staten Alabama, eller en bachelor ikke-undervisning grad i rekreativt med en koncentration i Fritids Therapy. [+]

Velkommen til Department of Health, Physical Education og fritid (HPER). Den HPER Department på Alabama State University (ASU) er en del af Seminarium (COE). Afdelingen tilbyder bachelor-og kandidatniveau grader i idræt (P-12) og Health Education (6-12) med kandidater, der modtager lærer certificering fra staten Alabama, eller en bachelor ikke-undervisning grad i rekreativt med en koncentration i Fritids Therapy. Afdelingen tilbyder også Alternative ”A” grader i Idræt og Sundhed Uddannelse, såvel som en mindre i Health Education.

Alle lærer forberedelse programmer i Seminarium er NCATE akkrediteret, hvilket sikrer, at afdelingen er forpligtet til topkvalitet, hvilket giver en række kurser, der anerkender de forskellige interesser HPER store selskaber, såvel som den generelle studerende. HPER akademiske programmer er bygget på indhold, praktiske erfaringer, forskningssamarbejde, community partnerskaber, videnskabelig præstation, og service læring, der forbereder eleverne til at møde professionelle og personlige mål.... [-]


Mester I Revalidering (MRC)

Alabama State University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 USA Montgomery

Velkommen til hjemmesiden for ASU Master of Rehabilitation Rådgivning program. Vores graduate-program består af 51 kredit timer og er udformet som en sekventiel fem semester læseplan, der fører til Master of Rehabilitation Rådgivning (MRC) grad. [+]

Velkommen til hjemmesiden for ASU Master of Rehabilitation Rådgivning program. Vores graduate-program består af 51 kredit timer og er udformet som en sekventiel fem semester læseplan, der fører til Master of Rehabilitation Rådgivning (MRC) grad.

Mission og mål

Missionen for Master of Rehabilitation Rådgivning (MRC) program er at forberede optaget studerende til at blive professionelle Rehabilitering Rådgivere, der arbejder i partnerskab med mennesker med handicap.

[-]

Kandidatgrad I Fysioterapi Og Genoptræning

The International College of Healing Arts - Colegio Internacional de las Artes de la Sanidad
På universitet eller online Fuldtid Åben tilmelding USA Conroe

Sammenlignet med andre mere klassiske og teoretisk undervisning, MASTER letter forståelsen af ​​begreberne akupunktur og alternativ medicin, især fagfolk uddannet i uddannelsessystemer occidentales.Finalmente denne studieordning på en enkel og praktisk måde at analysere og beskrive den diagnosticering og behandling af forskellige sygdomme ved hjælp af medicinske ... [+]

Sammenlignet med andre mere klassiske og teoretisk undervisning, MASTER letter forståelsen af ​​begreberne akupunktur og alternativ medicin, især fagfolk uddannet i uddannelsessystemer occidentales.Finalmente denne studieordning på en enkel og praktisk måde at analysere og beskrive den diagnosticering og behandling af forskellige sygdomme ved hjælp af traditionel medicin i kombination med neurale terapi, homøopati og fysioterapi teknikker og rehabilitación.Éste program udsætter fornødne integritet til behandling af allopatiske syndromer og sygdomme og de komplekse problemer i hjernen typen vaskulær understøttes af talrige eksempler og grafik behandlet naturligt.

... [-]